| Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
gly
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
|
Konu: 5 aylık bebeğimin aniden başlayan öksürüğü Gönderim Zamanı: 30 Oca 2014 Saat 00:04 |
|
Doktor Bey, Forumunuzu araştırma yaparken yeni keşfettim.Bebeğim
erkek, 5.5 aylık, 7.8 kg, 67 cm.Üç gün önce gece emzirip yatırınca bir
süre sonra aniden öksürük başladı.Yarım saat aralıklarla sürdükten sonra
uyudu gece boyunca bir kaç kez daha öksürdü ertesi günde öksürük devam
edince ciğerine süt kaçmasından korkarak doktorumuza
gittik.Hastalandığını, çok kötü öksürdüğünü, kötüleşip bronşit
olabileceğini, birkaç gün önce aynı bizim gibi gelen bir bebeği üç gün
sonra yoğun bakıma zor yetiştirdiklerini bir anda kötüleşebileceğini
söyleyerek bizi çok telaşlandırdı.5 gün kullanmamız için Azro verdi bir
de Prospan şurup.Azro'yu içtikten bir gün sonra bebeğimde ishal başladı
6-7 kez kakasını yaptı ki normalde 1 kez yapıyor.Şurubu
kullanmadım.Özellikle yatınca daha çok öksürüyor, hırıltısı öksürdükten
sonra azalıyor fakat bazen şiddetleniyor çoğunlukla ağzı açık uyuyor.Ateş yok, hiç olmadı. Forumda
yazdıklarınızı okuduktan sonra acaba basit bir geniz akıntısı için bize
boşuna antibiyotik mi yazdı diye düşünüyorum.Burnunda akıntı yok.Bugün
doktoru arayıp ishal olduğunu ilacı kesmek istediğimi söyledim, ilacı
kesmememi onun yerine tek sefer verdiğim probiyetiği iki sefere
çıkarmamı söyledi.Sıcak buhar yapıyorum, cold mix ve tonimer kullanıyorum. Özel hastane doktoru olduğu için şühelerim artıyor açıkçası.Doktorun izlediği yol hakkında ne düşünüyorsunuz, doktorumuzu değiştirmemizi tavsiye eder misiniz? Bursa'da tavsiye edeceğiniz bir doktor var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 120685
|
Gönderim Zamanı: 30 Oca 2014 Saat 00:23 |
|
1- Meslek hayatim boyunca, hicbir hastam, "-yogun bakima zor yetistirilmedi-"... Butun bu dramatik tablolarin sebebi bu sahtekar doktorlarin verdigi ilaclar yuzundendir... Eger; Gripli bir cocuga, Astim ilaclari ve Kortizonlu spreyler verilirse, bu durumlar kacinilmaz olur... SAKIN verilen HICBIR ilaci kullanmayin...
2- Yapilanlarin tamami sahtekarliktir ve bebeginizin, daha agir bir tablo ile tekrar doktora gitmesi icin yapilan bir tuzaktir.
3- Hic merak etmeyin, artik Devlet hastanelerindeki doktorlarda ayni sahtekarliklari yapiyorlar.
4- Dr HALIL GUMUS'u bulun.
|
 |
gly
Üye
|
Gönderim Zamanı: 30 Oca 2014 Saat 14:13 |
|
Değerli zamanınızdan ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim...
|
 |
gly
Üye
|
Gönderim Zamanı: 31 Oca 2014 Saat 10:16 |
|
Doktor Bey, Dün akşam başımıza gelenler yüzünden çok büyük üzüntü içindeyim.Çocuğun hırıltılı nefes alması artınca sağlık çalışanlarınca enfeksiyonda en iyi Prof olduğu söylenen bir doktora gittik acilen muayeneden sonra bronşitte olabilir zatürre bile olabilir diyerek bize acile gönderdi satürasyon cihazında sonuç 93 falan çıkmıştı sanırım çocuk sınırda her an kötüleşebilir dedi yatırabilirler dedi.Tabi hemen korkuyla acile koştuk kan tahlilleri yapıldı ciğer filmi çekildi ventolin verdiler bir doz.Kan tahlilleri normal çıkınca virütik GİBİ GÖZÜKÜYOR dediler filme bir doktor normal derken diğeri şurada hafif bir karartı VAR GİBİ dedi! bizi 3 saat beklettiler hemde boş boş...Prof ventolinden sonra satürasyona tekrar bağlatın sonucu bana bildirsinler düzelme var mı bakalım demişti neymiş çocuk acildeki alet bozukmuş!!! böyle bir ilgisizlik saçmalık görmedim baya bir kavga ettik orda uzman doktara gel bak diyorlar acile inmiyor 3 saat!!! en sonunda Profu aramışlar durumu anlatmışlar o da kullandığımız antibiyotiği söylemiştik ona ek olarak bir tane daha vermiş hani virütikti?? bebeğim hala baya hırıltılı nefes alıp veriyor ne bir teşhis koydular ne bir açıklama yaptılar ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız.Şimdi benim bebeğimin neyi var? bronşit ise eğer virütik olduğu için kendi kendine mi geçecek yavruma yardım etmek için ne yapabilirim? öksürünce hırıltısı azalıyor.Tekrar teşekkür ederim.
|
 |
gly
Üye
|
Gönderim Zamanı: 31 Oca 2014 Saat 10:19 |
|
Bir de boğazında hafif bir kızarıklık var demişti Prof aynı anda iki hastalık geçiriyor hem boğaz hem ciğer dedi.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 120685
|
Gönderim Zamanı: 31 Oca 2014 Saat 18:28 |
|
Bunlarin, Prof bile olsalar, ne kadar "Geri zekali" olduklarini goruyorsunuz degilmi!!! Kenan Evren'den sonra Tibbiyeye sadece bu zeka seviyesinde insanlar girdiginden, cok dikkatli olun ve sadece benim dediklerimi uygulayin.. Kim dedi size, hastaneye gidin diye!!!
Aptal birde ne demis: "- Prof aynı anda iki hastalık geçiriyor hem boğaz hem ciğer dedi.-" Boyle bir durum olsa idi, "Kan sayiminda" WBC degeri: 17.5'dan fazla olurdu...
Atesli devrenin arkasindan; Gripli devre:2-3 hafta surer.. Aranmayin..
Sadece benim anlattiklarimi uygulayin.
|
 |
gly
Üye
|
Gönderim Zamanı: 31 Oca 2014 Saat 19:18 |
|
Bu nasıl bir vicdansızlıktır ki insanların hele ki küçücük çocukların sağlıklarıyla böyle rahat oynayabiliyorlar bilmiyorum. Tekrar teşekkür ederim.Allah insanı bunların eline düşürmesin.
|
 |