Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - emmek
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumemmek

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elifck Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 222
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifck Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: emmek
    Gönderim Zamanı: 08 Tem 2014 Saat 07:35
hocam mrb derdimi kimseye anlatamıyorum size nasıl anlatsam bilmiyorum 5ay 10 günlük kızım var.günün 24 saati beraberiz dolayısıyla her hareketini gözlemliyorum aylardır kafamı kurcalayan sorun:karnı tok olsada aç olsada emerken hiç huzurlu degil helede uyku saatlerimiz bi ızdırap emerek uyudugu için sinirleniyor emmek istemiyo kıvranıyo adeta .bagırsaklarında yada karnında yada mide de bi sorun var mıdır hocam?zaten gecen ayda kilo almadık bununla bi baglantısı olabilir mi düşünmekten kafayı yiyecegim hergün acabalarla boguşuyorum hocam yardımcı olursanız sevınırım .tşk ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121317
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2014 Saat 15:44
Eger kilosu; 7.2kg'dan fazla ise, asiri beslediginiz icin yapiyordur. Biraz disiplinli seklide meme verin yoksa, sizi "yalanci emzik" diye kullanacak..
Yukarı Dön
elifck Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifck Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2014 Saat 15:54
hocam huzursuz özellikle bekliyorum uyku saatine açıktıgı zaman uyutmaya çalışıyorum AÇ olsa da TOK olsa da karnını sürekli ayaklarına cekiyo önceleri gazdan diye düşünüyordum fakat onuda aştık şimdi nedir.KİLOSU 6 KG.sizden bi rıcam var hocam siz yıllardır haccettepe de görev yapmışsınız bize önereceginiz çocuk dr varmı yada ankara da olabilir.kırıkkalede görev yapıyoruz ne dogrudürüst bi hastane ne de dr. var. lütfen hocam 2aydır kilo almıyoruz cok moralim bozuk.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2014 Saat 16:35
Ben Hacettepe'den ve Ankara'dan; 1978'de ayrildim..
1 kiloya yakin eksigi var ama, ilac baslanacak kadarda degil.Sansiniza, iyi bir doktorun gorup, dogru durust muayene etmesi gerekir. Aksak giden bir durum VAR...

Gunde 1 defa; Bir Festal drajeyi havanda ezip, az bir suyun icinde veya yediklerine katip verin, 10 gun sonra konusalim.
Yukarı Dön
elifck Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifck Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2014 Saat 17:15
özürdilerim hocam zamanınızı çalıyorum fastali nerden temin edecegiz bu dediginiz bitki galiba degilmi .tşk ederim
Yukarı Dön
elifck Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifck Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2014 Saat 22:52
hocam festal draje ye netten baktım sindirim bozuklukları ile ilgili problemlerde kullanılır diyor .siz kilosu için mi yok sa mide  için mi kullanmamızı önerdiniz??????
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Tem 2014 Saat 10:27
Eger, teshisim dogru cikarsa, her ikisinede olumlu etkisi olur.. Bir deneyin, luzumsuz yere versek bile; hicbir zarari yoktur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.