|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hjames ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağu 2014 Konum: İst Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2014 Saat 01:01 |
Merhaba,
Mayıs 2012 doğumlu oğlum için el ayak ağız hastalığı teşhisi ve crp 26 olması sonucu enfeksiyon teşhisi konuldu. Verilen ilaçlar, stafine cort krem, geral oral sprey, deslodin, pedifen (ilk gün anneannesi ile kullanımı haricinde, viral rahatsızlık olduğu için bu ilaçları kullanmadım, enfeksiyon nedeni ile alfasid iğne günde 2 tane 10 gün kullandım ve iğne bitiminde 5 gün antibiyotik kullandım, maalesef iznime denk geldi araştıramadım, crp değeri için yorumlarınızı yeni okudum :( Endişem son tahlilde wbc ve lym değerleri yükselmesi wbc 10.09 (3,5-10 aralık), lym 5,3 (0,5 - 5,0 aralık). Bez bölgesinde kırmızı pişik benzeri kızarmalar var ve 1 haftayı aşkın geçmiyor, ilacı en son pazar günü kullandım, gereksiz yere kullanılan ilaçlardan kaynaklı problem mi var endişeliyim ? Çok teşükkür ederim vaktinizi sorularımıza ayırdığınız için, Sevgi ve saygılarımla. |
|
teşekkürler,
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118994 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
El,Ayak ve Agiz Hastaligi; VIRAL bir hastalik olup, ASLA Antibiyotik gerekmez, igneleri bosuna oldu... Yazik...
WBC yukselmesi YOK... O NAMUSSSUZ laboratuvar, 2 yas cocugunun WBC degerini, ERISKIN "referans degerleri" ile mukayese ettiginden, yuksekmis gibi goruluyor. Bu yas icin WBC sinirlari: 5.5-15.5 dur. O namussuz laboratuvara bunu soyleyin, bir daha boyle ahlaksizca isler yapmasin. Tabii doktorlarla anlasmali oldugunda, bu sahtekarligi KASTEN yapiyorlar. Bu sayede hem doktorun, hem laboratuvarin isleri artiyor. Her iki ahlaksiz; doktor ve laboratuvara, isin aslini soyleyin. CRP: icinde gene baska bir sahtekarlik yapiliyor. CRP: Enfeksiyonlarda : 40-200 sinirindadir. Kardiak risklerde sinir : <5 dir. Sahtekar laboratuvar, Enfeksiyon Referanslarini degil, Kalp krizi gecirenlerdeki "Referans degerlerini" yazdigindan, gene baska bir sahtekarlik daha yapmis. Son 3-5 seneden beri bu sahtekarlik, bunlara kimse; "Dur-cus" demedigi icin, devamli yayginlasiyor. Saglik bakanligindan veya herhangi bir Devlet kurulusundan da yardim beklemeyin. ZIRA: bunlara derdinizi bile anlatamazsiniz. Hicbir bilgileri yoktur, bir kitap dahi okumazlar. Is size dusuyor, bu ahlaksizlara hadlerini bildirin. Evet, asiri ilac/ antibiyotik bu tip pisikler yapar. Cocugunuz; VIRAL bir enfeksiyon geciriyor, yapilanlarin ve verilen ilaclarin hepsi bosunadir, kaziklandiniz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 Ağu 2014 Saat 19:17 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|