|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melekduygu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melekduygu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eyl 2014 Saat 19:14 |
Kadir hocam merhaba,
16 aylik ogluma gecen hafta yarim doz grip asisi yaptirdim, 3-4 gun sonra atessiz burun akintisi başladı, cold mix, tuzlu su ile hafid atlatiyorduk ( aynen dediginiz gibi ilk gun su şeklinde akinti, sonra katilasma, sonra tekrar su gibi akmaya basladi) fakat dun 2 defa ve bugun de 2 defa olmak uzere cok sivi sekilde bir ishal basladi. istahi hiç yok, atesi de yok. bu durum hakkinda degerli goruslerinizi ak iaterim. simdiden Teşekkürler, saygilar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; ilac/antibiyotik, hicbir sey vermeyin... Muhtemelen: Domuz Gribi geciriyor. Cocuklarda cok daha hafif seyreder.
|
|
![]() |
|
melekduygu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melekduygu
yok hocam hicbir ilac vermiyorum, sizin yazilariniza dayanarak bende oyle dusundum ama domuz gribinde ateste olmazmiydi, hic atesi cikmadi cunku?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yas ne kadar kucuk ise, hastalik arazlari o kadar az olur, normaldir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melekduygu
cok teşekkür ediyorum hocam, iyi ki varsınız, saygilar, sevgiler..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melekduygu
Hocam merhaba tekrardan,
Bugun 5.gun ve oğlumun ishali günde 2-3 defa olmak üzere devam ediyor. Kusma fazlalaşınca emedur fitil kullandım 1 kutu, bugün fitil bitince az önce yine ishal ve kusma ile uyandı. Kusma çok fazla olmadı ama ishali çok yoğun. Beklemeye devam mı etmeliyim yoksa başka bir tedavi gerekir mi? Endişelenmeye başladım hocam, görüşlerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ister Domuz Gribi olsun, ister Virutik ishal (Virutik ishale daha cok benziyor) zaten en az 1 hafta surecek. Tek dikkat edeceginiz konu; susuz kalmamasidir. Devamli su onunde dursun, su icemeyecek kadar kusmalari olursa; Emedur100 fitil kullanin.
SAKIN: Turk doktorlarinin yalanlarina kanip, ilac vermeyin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melekduygu
Saolun hocam, Dediğiniz her şeyi harfiyen uyguluyorum, hiç ilaç vermedim, umarım artık atlatırız, saygılar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|