Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - iştahsızlık+kabızlık...!!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumiştahsızlık+kabızlık...!!!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
EFEMER Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 228
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı EFEMER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: iştahsızlık+kabızlık...!!!
    Gönderim Zamanı: 28 Ara 2014 Saat 21:27
Dr.bey 30 aylık oğlum (13.7 kg 92 cm )1 yaşından beri kabız 4 günde bir yapıyor ama yapacağı gün sabahtan akşama bir günü huzursuz geçiyor çok taş gibi kuru değil biraz çıkardıktan sonra gerisi cıvık rahat geliyor ama o ilk çıkan kakanın üzeri kanlı 2 ay önce memeden kestim beraberinde birde iştahsızlık başladı kaka olayı dahada zorlaştı yemediği için duphalac şurup denedim içiremedim tükürüyor püskürtüyor dışarı çok sayılı şeyler yiyor.diyorum ki iştahı açılsa kaka sorunuda çözülürmü?çok uzattım ama kabızlık ve iştahsızlık birbiriyle bağlantılı mı?

Düzenleyen EFEMER - 28 Ara 2014 Saat 22:35
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118980
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2014 Saat 02:43
Yemezse, kabizlik olur...
Gidalarindaki yag ve seker oranlari arttirin, eski mailleri ve Alt Forum yazilarini okuyun..
Yukarı Dön
EFEMER Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı EFEMER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2014 Saat 18:55
Hocam doğru düzgün hiçbir şey yemiyor memeyi bıraktığından beri hem huysuz hem iştahsız sevmediği her şeyi tükürüyor püskürtüyor dışarı.özetle hocam ben buna sipraktin vermeyi denesem Bi zararı olur mu azıcık yesin yaa...☹
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118980
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2014 Saat 20:00
Deneyin.... 5 gun. Gunde:2x1 olcek verin, sonucuna bir bakalim.
Yukarı Dön
EFEMER Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı EFEMER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2014 Saat 20:23
tamam hocam deneyip yazıcam.saygılar...

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.