|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EFEMER ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ara 2014 Saat 21:27 |
Dr.bey 30 aylık oğlum (13.7 kg 92 cm )1 yaşından beri kabız 4 günde bir yapıyor ama yapacağı gün sabahtan akşama bir günü huzursuz geçiyor çok taş gibi kuru değil biraz çıkardıktan sonra gerisi cıvık rahat geliyor ama o ilk çıkan kakanın üzeri kanlı 2 ay önce memeden kestim beraberinde birde iştahsızlık başladı kaka olayı dahada zorlaştı yemediği için duphalac şurup denedim içiremedim tükürüyor püskürtüyor dışarı çok sayılı şeyler yiyor.diyorum ki iştahı açılsa kaka sorunuda çözülürmü?çok uzattım ama kabızlık ve iştahsızlık birbiriyle bağlantılı mı?
Düzenleyen EFEMER - 28 Ara 2014 Saat 22:35 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yemezse, kabizlik olur...
Gidalarindaki yag ve seker oranlari arttirin, eski mailleri ve Alt Forum yazilarini okuyun.. |
|
![]() |
|
EFEMER ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam doğru düzgün hiçbir şey yemiyor memeyi bıraktığından beri hem huysuz hem iştahsız sevmediği her şeyi tükürüyor püskürtüyor dışarı.özetle hocam ben buna sipraktin vermeyi denesem Bi zararı olur mu azıcık yesin yaa...☹
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Deneyin.... 5 gun. Gunde:2x1 olcek verin, sonucuna bir bakalim.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam hocam deneyip yazıcam.saygılar...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|