|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
EFEMER
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: şiddetli öksürük....Gönderim Zamanı: 29 Mar 2015 Saat 22:51 |
|
Hocam grip sonrası oksuruğumuz var ben ve oğullarımda ateş falan geçti ama şiddetli Bi öksürük var çok sert lakin balgam kopmuyor şanki Bi mekanizma var boğazımızda öksürürken ötüyor küçüğüne bal limon yediremiyorum büyüğü yiyor ama aralarında pek Bi fark yok büyüğü 7 küçüğü 3 yaşında birde iştahsızlığımız var.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Mar 2015 Saat 04:20 |
|
Vicks ve sicak su buhari kullanin.. SAKIN; Ilac/antibiyotik kullanmayin. Eski mailleri okuyun.
Once bir kilolarini yazin, istahsizlik varmi-yokmu, ben karar veririm.. Ben oyle sizin, "Istahsizlik" lafiniza sazan gibi atlamam.. |
|
![]() |
|
EFEMER
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Mar 2015 Saat 10:14 |
|
İştahsızlık hastalıkla birlikte başladı bende aynı durumdayım çocukların kiloları şöyleydi hastalık öncesi 7 yaş 23kg 3 yaş 14 kg ama zayıfladılar 10 gündür.
dün geceden bu yanada büyük oğlumla bende boğaz ağrısı başladı oğlanında gece kulağı ağrıdı 7 yaşında ilk kez kulağı ağrıyor.. Hayatımda gördüğüm en pis gripti bu hepimizi perişan etti hocam. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Mar 2015 Saat 18:47 |
|
Domuz Gribi degil, Domuz Gribi kulaga vurmaz.. Muhtemelen; H3N2 virusu. Cok kotu bogaz agrisi yapar. Iliadin ve Tantum Verde sprey kullanin, eski mailleri okuyun.
7 yasindaki, 1 kilo sisman!! 3 yas; yarim kilo eksik. Kucuge, iyilestiginde, Sipraktin verebilirsiniz. Bunun icin de eski maillere bakin. Gelisimlerini; ilk sayfadaki "Boy-Kilo" cetvelinden takip edin. |
|
![]() |
|
EFEMER
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Mar 2015 Saat 21:06 |
|
Hocam bendeki boğaz ağrısı çok şiddetli evet yutkunurken kulaklarım ağrıyor ve çok eklem ağrım var her yerim ağrıyor ve çok yoğun bir akıntı var boğazımda bunun için ne önerirsiniz???
birde hocam bu boğaz ağrısı hastalığın 8. Gününde başladı o hastalıkla mı ilgili yoksa başka Bi hastalık mı bugün 10.gün 2 gündür boğaz ağrısı var. Düzenleyen EFEMER - 30 Mar 2015 Saat 22:58 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Mar 2015 Saat 23:31 |
|
Kesin; H3N2 Gribi. Ilaci yoktur, cok agrilariniz olursa, Ibuprofen grubu ilaclar kullanin. Bol sivi alin. Bogaz agrisi icin; Tantum Verde Sprey,gunde:4x1 (iki fis)kullanabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|