Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - şiddetli öksürük....
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumşiddetli öksürük....

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
EFEMER Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 235
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı EFEMER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: şiddetli öksürük....
    Gönderim Zamanı: 29 Mar 2015 Saat 22:51
Hocam grip sonrası oksuruğumuz var ben ve oğullarımda ateş falan geçti ama şiddetli Bi öksürük var çok sert lakin balgam kopmuyor şanki Bi mekanizma var boğazımızda öksürürken ötüyor küçüğüne bal limon yediremiyorum büyüğü yiyor ama aralarında pek Bi fark yok büyüğü 7 küçüğü 3 yaşında birde iştahsızlığımız var.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121308
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2015 Saat 04:20
Vicks ve sicak su buhari kullanin.. SAKIN; Ilac/antibiyotik kullanmayin. Eski mailleri okuyun.

Once bir kilolarini yazin, istahsizlik varmi-yokmu, ben karar veririm.. Ben oyle sizin, "Istahsizlik" lafiniza sazan gibi atlamam..
Yukarı Dön
EFEMER Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı EFEMER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2015 Saat 10:14
İştahsızlık hastalıkla birlikte başladı bende aynı durumdayım çocukların kiloları şöyleydi hastalık öncesi 7 yaş 23kg 3 yaş 14 kg ama zayıfladılar 10 gündür.
dün geceden bu yanada büyük oğlumla bende boğaz ağrısı başladı oğlanında gece kulağı ağrıdı 7 yaşında ilk kez kulağı ağrıyor..
Hayatımda gördüğüm en pis gripti bu hepimizi perişan etti hocam.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2015 Saat 18:47
Domuz Gribi degil, Domuz Gribi kulaga vurmaz.. Muhtemelen; H3N2 virusu. Cok kotu bogaz agrisi yapar. Iliadin ve Tantum Verde sprey kullanin, eski mailleri okuyun.
7 yasindaki, 1 kilo sisman!!
3 yas; yarim kilo eksik. Kucuge, iyilestiginde, Sipraktin verebilirsiniz. Bunun icin de eski maillere bakin.
Gelisimlerini; ilk sayfadaki "Boy-Kilo" cetvelinden takip edin.
Yukarı Dön
EFEMER Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı EFEMER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2015 Saat 21:06
Hocam bendeki boğaz ağrısı çok şiddetli evet yutkunurken kulaklarım ağrıyor ve çok eklem ağrım var her yerim ağrıyor ve çok yoğun bir akıntı var boğazımda bunun için ne önerirsiniz???
birde hocam bu boğaz ağrısı hastalığın 8. Gününde başladı o hastalıkla mı ilgili yoksa başka Bi hastalık mı bugün 10.gün 2 gündür boğaz ağrısı var.

Düzenleyen EFEMER - 30 Mar 2015 Saat 22:58
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2015 Saat 23:31
Kesin; H3N2 Gribi. Ilaci yoktur, cok agrilariniz olursa, Ibuprofen grubu ilaclar kullanin. Bol sivi alin. Bogaz agrisi icin; Tantum Verde Sprey,gunde:4x1 (iki fis)kullanabilirsiniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.