|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mabk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nis 2015 Saat 22:33 |
merhabalar hocam
uc yasindaki kiziimin yaklasik uc aydır teni bi farklı kokuyor. bu surecte de saclari yogun bi şekilde dokuluyordu doktora gittik ve sonuc demir depolari boşalmis ve cinko eksikligi varmis iki haftadir ferrum demir surubu ve zinco kullaniyoruzuc ayda kullanmaya devaam edecegiz. birde kizimda cilt kuruluğu var bunun icinde expicial kullaniyorduk bi faydasini gotmedik simdi de oilatum kullanmaya basladik bakalim sonuç ne olacak. size sorum kizimin tenindeki bu koku demir eksikliginden yada çinko eksikliginden mi yada cilt kurulugundan mi yada buyudugunden mi hepsinden ote bu koku baska bi hastalığın belirtisimi? biraz karisik oldu ama simdiiden cevap icin tesekkur ederim kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilemem. Bir zahmet o tahlillerin sonucunu yazin.
|
|
![]() |
|
mabk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bize tahlil sonuclarini gostermediler sonucu soylediler sadece verselerdi bana da zahmet olmazdi yazardim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|