|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sahil ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eki 2015 Saat 15:13 |
Sayın hocam,
Bazı doktorlar kreş veya okula başlayan çocuklara bağışıklığı güçlendirmek, hastalık sayısını azaltmak için D vitaminin ampülünü kırıp ağızdan içiriyorlarmış. Böyle bir uygulama var mı? Siz öneriyor musunuz ? Saygılarımla |
|
Sahil
|
|
![]() |
|
duruecem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende aynı konuyu yazacaktım kızım yeni ilkokul 1 e başladı yemeği seven bir çocuk değil.76 aylık 20 kg 110 cm civarında.Sık hastalanmaması için ne yapabilirim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118979 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
YOK!!!
Turk doktorlari hicbir konuyu tam olarak bilmezler...Bunun sebebi de; Tip fakultesini kitap okuyarak degil, ders dinleyerek (ogrendiklerini sanarak) sinif gecmelerindendir.. Turkce Tip kitaplarini, ders kitabi saymayin. Tip egitimim dahil, hayatim boyunca, bir tane bile; Turkce Tip kitabi okumadim. Eskiden, hayat boyu Dvit3 vermeyen (zehirleyecegini iddia ederlerdi), bu aptallar, simdide, nerede ise, hergun bir baska sebep ile Dvit3 ampul icirmeye basladilar.. Sakin bu aptallarin sacmaliklarina kanmayin.. Dvitamini yagda eriyen bir vitamin oldugundan, C vitamini gibi, fazlasi idrarla atilmaz, zehirlenme yapabilir. Siz sadece benim anlattigim miktarlarda Dvit3 verin... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Ara 2015 Saat 17:51 |
|
![]() |
|
ebelener ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
kadir bey, ogluma gunluk vitasanol veriyorum icinde 400IU Devit3 var diyor, 250ml, ben bir olcek veriyorum. Sizin onerdiginiz senede 1 ampul de versem zehirlenecek kadar fazla olur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118979 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ilk 1 sene; gunde 1000 unite almasi gerekir. Yasini yazmamissiniz.
|
|
![]() |
|
ebelener ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
kusura bakmayin unutmusum yasini yazmayi, subat 2013 dogumlu. yilbasinda vermeyi dusunuyordum bir ampul, gunluk aldigi miktar uzerine zarari olur mu?
|
|
![]() |
|
edis13 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 223 |
Hocam bana bir ampulun yarisini 15 gun sonra diger yarisini icirin demistiniz oglum 8 yasinda ben bir ampulun ceyregini bir ogluma diger ceyregini 5 yasinda 15 gun sonra yine ayni sekilde 1 ampulu bitiriyorum umarim yanlis degildir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
-ebelener: 2 yasini gecmis, senede 1 defa 1 Ampul icirin. -edis13: Ugrasmayin, Senede 1 defa 1 ampul icirin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|