|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mar 2016 Saat 22:50 |
Mrb hocam bugun2.5 yasında kızım evde merdivenden düştü . Düştügünde bileği acıyordu. Ve şişti. Film çekildi yeşil ağaç kırığı dedi. Ve alcıya aldılar. 10 gün sonra alınacakmış alçı.Hocam film sonucunu gonderıyorum. Yapılan işlem dogrumudur tesekkurler sındıden .
![]() ![]() Düzenleyen Gamze - 04 Mar 2016 Saat 22:54 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Filmler, gerek cekim teknikleri, gerek pozisyon verilmesi, son derecede cahil, ancak; "paspas yapan bir hademenin" cekebilecegi kalitesizlikte Rontgenler... Allah, o hastaneye dusenlerin yardimcisi olsun... Ben bir kirik goremedim.. Varsa bile boyle rezil bir Rontgende gormek zaten imkansizdir. Cocuk rahat ise, parmaklarinda "RENK" farki yoksa, boyle kalsin. Isin en garantilisi; baska bir ortopedi doktoruna gitmenizdir.
|
|
![]() |
|
semuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet hocam film cok berbat zaten hastenede çatlak dediler .sonra baska bi ortopedi druna gösterdik . Oda filmin kotu ocekildiğini soyledi. Yas ağaç kırığı olduğunu o soyledi. Suan elinde alçı var tam alçı değil üstü acık alcıbın. Parmaklarında sıslık var suan bu normalmidir. Birde Dr 2-3 hafta kalır dedi. Alcıyı yapan 10 gün sonra alırız dedi. Ne kadar durması lazım boyle bi durumda
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Atelin bir zarari olmaz.... Siz "alci" deyince, bir yamukluk olabilecegini dusundum.. Parmaklarda filan bir sey olmaz, merak etmeyin.. 10 gun yeterlidir.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bügünde kızımın ateşi çıktı 2 gündür burnu cok akıyordu. Griplemi alakalıdır.bu ateş kolunun iyileşmesine ters etki yaparmı.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip geciriyor, atel ile bir ilgisi yok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|