|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bilgeakgun ![]() Kıdemli Üye ![]() hepimiz hilalcigiz:) Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: OZAN Durum: Aktif Değil Puanlar: 1906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilgeakgun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kas 2017 Saat 23:16 |
Kadir Bey Merhaba
6 yasindaki kizim bugun okulda 3 kez.kusmus,aradilar hemen alip hastaneye götürdum.Cok.halsizdi ve karnı agriyordu,wbc 18.2 idrarda lokosit vardi.serum takildi,suprax verildi ve eve geldik,eve gelir gelmez su istedi ve hemen fiskirircasina kustu.2 saat sonra tuvalete gitti,camasiri yemyesil cok kotu kokulu akintiyla kirlenmisti.Hocam bu yasima kadar ben bile biyle bir akinti yaşamadim,gormedim.İye boylesine akintiya sebep olur mu? Supraxi da eve gelince ilk verdim,siz antibiyotik kullanimina bagli akintidan bahsetmistiniz onceki sorularda.Fakat kizimda gecen kis en son antibiyotik kullanmistik.
Düzenleyen bilgeakgun - 03 Kas 2017 Saat 23:32 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turk doktorlari; nerede ise, her kusan hastaya IYE derler.. En basit bir is olan, "idrar Tahlilini" bile dogru bir sekilde degerlendirmekten acizdirler. O akintinin, on taraftan geldiginden eminmisiniz??? ISHAL olmasin??? Idrarda DAIMA, Lokosit VARDIR... Bu ahmaklar ya hakikaten cok cahiller yada isin pustlugunu yapiyorlar. O Laboratuvara, cocuk idrari yerine, idrar gorunumunde "Cayli su" gonderin, onda bile gorurler.. Bana kalirsa cocugunuzda ishal var!! Sakin ilac vermeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|