|
Ateş |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Eceh
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: AteşGönderim Zamanı: 29 Nis 2018 Saat 18:58 |
|
Kadir hocam merhaba. 27 ayını doldurdu oğlum dün geceden beri ateşi var herhangi bir gribal durum yada nezle belirtisi Yok bunun yanında ishal, kusma , burun akıntısı yada tıkanıklığı, iştahsızlık gibi bir Durumuda yok. Calpol dolven dönüşümlü verdim çünkü 39u geçiyor ateşi müdahale etmediğimde.
Ama 6 saati bulmadan 38e dayanıyor ateşi. Bu arada neşesi yerinde oyun oynuyor hayatına keyifli bir şekilde devam ediyor. Eşimin tüm ısrarlarına rağmen hastahaneye gitmedim şuan için ama nasıl bir yol izlemeliyim, acaba enfeksiyon mu var diye de düşünmüyor değilim. Sizin yorumunuz ve göstereceğiniz yol kıymetli benim için. Saygılarımla |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Nis 2018 Saat 19:11 |
|
Atesin yaninda; Dili pembe ve agizda da ciddi sekilde pis bir koku yoksa, Grip demektir, SAKIN antibiyotik vermeyin.. Artik bu konuyu ogrenin.. |
|
![]() |
|
Eceh
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Nis 2018 Saat 20:42 |
|
Ağızda koku yok hocam dili normal boğazıda görebildiğim kadar normal.
Doktora götürsem antibiyotik dayayacaklar bende kullanmayacağım o yüzden size danışmak istedim. Ateşi düşürüp ballı limon versem kafi sanırım değil mi hocam |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Nis 2018 Saat 06:03 |
|
Atesi kac derece olursa olsun, cocuk RAHAT oldugu surece, atesini dusurmeyin. Ates; vucudun savunma mekanizmasidir. Limonlu bali'da, oksuruk olursa kullanin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|