Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Eceh Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eceh Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ateş
    Gönderim Zamanı: 29 Nis 2018 Saat 18:58
Kadir hocam merhaba. 27 ayını doldurdu oğlum dün geceden beri ateşi var herhangi bir gribal durum yada nezle belirtisi Yok bunun yanında ishal, kusma , burun akıntısı yada tıkanıklığı, iştahsızlık gibi bir Durumuda yok. Calpol dolven dönüşümlü verdim çünkü 39u geçiyor ateşi müdahale etmediğimde.
Ama 6 saati bulmadan 38e dayanıyor ateşi. Bu arada neşesi yerinde oyun oynuyor hayatına keyifli bir şekilde devam ediyor.
Eşimin tüm ısrarlarına rağmen hastahaneye gitmedim şuan için ama nasıl bir yol izlemeliyim, acaba enfeksiyon mu var diye de düşünmüyor değilim. Sizin yorumunuz ve göstereceğiniz yol kıymetli benim için.
Saygılarımla
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120209
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2018 Saat 19:11
Atesin yaninda; Dili pembe ve agizda da ciddi sekilde pis bir koku yoksa,   Grip demektir, SAKIN
antibiyotik vermeyin.. 

Artik bu konuyu ogrenin.. 

Yukarı Dön
Eceh Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eceh Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2018 Saat 20:42
Ağızda koku yok hocam dili normal boğazıda görebildiğim kadar normal.
Doktora götürsem antibiyotik dayayacaklar bende kullanmayacağım o yüzden size danışmak istedim.
Ateşi düşürüp ballı limon versem kafi sanırım değil mi hocam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120209
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Nis 2018 Saat 06:03
Atesi kac derece olursa olsun, cocuk RAHAT oldugu surece, atesini dusurmeyin. Ates; vucudun savunma
mekanizmasidir.   
Limonlu bali'da, oksuruk olursa kullanin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.