|
kbb |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tugbaderin ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 164 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugbaderin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Oca 2019 Saat 19:27 |
Hocam 2 gün önce burnumdaki egrilik nedeniyle ameliyat oldum.burunnici kanamalarim oldu ufak ufak .burnumun içinde kuru kan var .otrivine sprey kullanıyorum günde 2 kere .yeterli olmuyor sanırım. Serum fizyolojik kullansam yanında olurmu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118994 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olur... Ayrica; sicak su buhari da iyi gelir.
|
|
![]() |
|
tugbaderin ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 164 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugbaderin
Hocam Merhaba .burun ameliyatı olmuştum. Hem estetik hem egrilik duzeltildi.bugün dikislerimi aldı doktor. Fakat herhangi bir krem vermedi izler için. En az 6 ay geçmesi lazim dedi.ben batıkon surdum.krem kullanmam gerekli mi hocam iz kalmamasi icin.cok gergin burun kenarlarım ve kasiniyor batıkondan sonra. en azından bi nemlendirici vermesi gerekmiyomuydu.ben ne kullanayim .madecassol ve be pantene krem var ewde
Düzenleyen tugbaderin - 16 Oca 2019 Saat 17:20 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118994 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gerginlik hissi olursa, sicak su buhari uygulayin. Krem??? Panthen olabilir, deneyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|