|
Sinüzit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şub 2019 Saat 01:40 |
Hocam merhabalar,
1. Grip sonrası ciddi derecede maske şeklinde ağrım olmaya başladı ve burnum akmıyor ben boşaltıyorum tek burn deliğimi kapatıp birini sonra diğerini kapatıp öbürünü ama müthiş dolu sürekli boşaltmamda doluyor sarı renkli hocam ağrım var hocam çene kemiklerim bile göz çukurlarım elmacık kemiklerim sızlıyor. Emzirdipim için sadece parol tablet alıyorum hocam süte geçmeyecek bir çözüm bekliyorum sizden 2. Hocam 4.5 yaşında kızımın ciddi ateşli gripten sonra öksürüğü kaldı 13 gün oldu geceleri kriz şeklinde gelen sabahları yoğun balgam çıkartıyor ard arda öksürüyor tükeniyor burnu aktı şu an akmıyor wbc 8 küsürdü 1 hafta önce agumentin kullandık 6 gün crp yüksekti diye . Hocam bu çocuğu mahveden öksürük için ne önerirsiniz ciğerleri çıkacak yavrum perişan olduöksürüklü Hast değrlndrlmesi tabloda hiç bir yere koyamadım durumunu ne önerirsiniz hocam.Teşekkürler. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Cocuklar icin olan: Iliadin Pediatrik Damla (Sprey olmaz) kullanin. Kullanim icin son 2-3 gunku yazilari okuyun.. HER GUN ANLATAMAM... 2- Gripler once; 4-5 gun ates yaparlar, ondan sonra da ZATEN, en az 2-3 hafta oksuruk ve nezle arazlari surer.. Griplerde Augmentin veya baska antibiyotikler kullandiginiz surece doktorlardan cikamazsiniz.. CRP'ye bir tek Turkiye'nin sahtekar doktorlari itibar ederler. Sadece; oksuruk icin anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
|
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam iyili varsınız
|
|
![]() |
|
Hocam 2x4 damla sırt üstü yatar vaziyette ama yana çeviriyoruz başı değil mi baş geriye ve 5 gün mü hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
HER bir burun deligine (4 damla) damlattiktan sonra, bas O tarafa cevrilecek. 1-2 dakika beklenilecek. 3 gunde gecmezse, 5 gune tamamlayin, 5 gunu gecmeyin.. Iyilesti diye de; 3 gunden kisa kullanmayin.
|
|
![]() |
|
Tamam hocam sırt üstü başı geri eğip sağ Burun deliğine damlattıysam sonra sağ tarafa başımı çevirip 2 dk bekliyorum sonra sol tarafa aynı işlem hocam ilk dozda bile rahatladı nefes alış verişim o kadar doluki Allahım sağlıklı ömürler versin size ve sevdiklerinize...
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
ONCE damlatilacak, SONRA bas cevrilecek!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|