|
Ciltteki Pütürlük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kırçiçeğim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırçiçeğim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nis 2019 Saat 10:18 |
Hocam kızım 7 yaşında yaklaşık birkaç aydır bacaklarının bazı yerlerinde karpuz çekirdeği ebatında kırmızı pütürlükler farkediyorum. Baldır bölgesinde ve bacağın arka kısmında özellikle duştan sonra ciltte bu pütürlükler net belli oluyor . Normalde dokunduğumda elime kuru pütürlük geliyor. Önceleri ultralan krem sürerdim böyle pütürlükler görünce ama artık kremi bulamıyoruz. Sizin yazılarınızda hipokort kremi okudum ve kullanmaya başladım zaten süresi 5 gün diyor. Hipokortu kullanınca sönüyor ama sonra aynı yerden tekrar belirginleşiyor 5 günden fazla kullanamıyorum kortizondan dolayı bunlar sanıyorum atopit dermatit kıyafetlerine yumuşatıcı kullanmıyorum her akşam okuldan eve geldiğinde bel altını kompe yıkıyor ve kuruluyorum farklı sabun yada şampuan kullanmıyorum sadece bacaklarında 4 tane bu pütürlüklerden var ne yapmam gerekir yardımcı olursanız çok sevinirim saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118994 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cildinin ozelligi.. Zaman icinde kendiliginden kaybolur. Ugrasmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|