|
Geniz Eti ve işitme kaybı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Elif Atabaş
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Elif Atabaş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Geniz Eti ve işitme kaybıGönderim Zamanı: 20 Şub 2020 Saat 22:54 |
|
Hocam Merhaba, ismim Elif Atabaş. 5.5 yaşında bir oğlum var. Bebekliğinden beri öksürük ve burun tıkanıklığı yaşıyoruz. Sürekli doğal yollarla çok şükür bu yaşa geldi. En son kulağında sıvı geçmeyince ve işitme kaybı da olunca ilk defa 2 ay önce antibiyotik aldı. 1.5 ay sonra doktor kulağı %90 temizlenmiş yalnız bir ay sonra tekrar bakalım dedi. Bu esnada geniz eti kontrolü de istedim ve %70 oranında bir geniz eti var dedi doktor. Bir ay sonra geniz eti kulağa ne kadar baskı yapıyor ona bakacağım belki ameliyat gerekebilir dedi geniz eti için. Kulak temizlenirse de tüpe gerek kalmaz ama ikisi de olumsuz olursa hem tüp hem geniz eti ameliyatı olabilirmiş. Oğlum yaşıtlarına göre zayıf (17 yi daha yeni gördü) ve sürekli hasta oluyor. Krup, öksürük, 15 gün süren burun akıntısı. İşitme kaybı olmasa idi hiç doktora gitmezdim ama şu an kafam karıştı. Ameliyat olup tekrar edenler de varmış. Siz ne tavsiye edersiniz? Çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Şub 2020 Saat 00:55 |
|
Bu sacmasapan, "Geniz eti ve tup ameliyatlarini Meslek hayatimda hicbir hastama yaptirmadim.
Tam bir uc-kagittir. Yazarlar kisminda, bagisiklik ile ilgili makalelerimi okuyun. Geniz eti, damaging ust ve orta kisminda bulunur!!! Kulaga NASIL BASKI yapar!! Tipik, Turk Tip egitimi… |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|