Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İnstagram
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

İnstagram

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeynep82 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 699
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zeynep82 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İnstagram
    Gönderim Zamanı: 09 Nis 2020 Saat 00:10
Hocam düşünceleriniz bizim için çok önemli.Sosyal medyada her önüne gelen gereksiz bir sürü bilgi kirliliği içeren sayfalarda boy boy gerçek dışı paylaşım yapıyor.İnsanları yanlış bilgilendiriyor.Yoğunluğunuzu bilmiyorum ama keşke sizi de instagram da görsek bizlerle ve size ihtiyacı olan insanlarla paylaşsanız ne iyi olurdu
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120935
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2020 Saat 02:37
Yok artik!! Bir suru aptal ile ugrasmaya, hic isim yok!!
Facebook'da goruyorum kimlerin ne cevherler yumurtladiklarini..
Hele bir tanesi tutturmus; "kor antikor" diye , abuk-subuk konusup duruyor.
Asli: Core!! Nuve veya cekirdek anlaminda ve bir tek, Hepatit-B virusu ile ilgili bir antikordur. Coronavirus ile ne alakasi var, ama emin olun ugrasmaya degmez.
Yukarı Dön
zeynep82 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 699
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı zeynep82 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2020 Saat 07:14
Sizi ilk 2007 yılında Anne olunca anladım programında izlemiştim ilk çocuğuma hamileyken sadece bir tv kanalında denk gelmiştim.O programı izlemeseydim sizden haberim bile olmayacaktı.Bir sürü arkadaşıma da sizi önerdim ve bu şekilde pek çok kişi sizin yöntemlerinizle hastalıklarda ne yapacağını öğrendi.Sizin bilgilerinize çok fazla insanın ihtiyacı var.Yine de değerlendirirseniz çok seviniriz
Yukarı Dön
Deniz Kuşu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 59
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Deniz Kuşu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2020 Saat 10:49
Hocam merhaba yıllardır sizi talip ediyorum, kitabınızı dört gözle bekliyorum.Siz olmasanız ne yapardım bilmiyorum.Prematüre oğlumu siz büyüttünüz hala da öyle...
Allah BAZI insanları gerçekten bu dünyaya seçerek gönderiyor.Siz DOKTOR  olmak için yaratılmışsınız,bin şükür ki size rastladım.Çok şanslıyız..Sizden başkasına güven duymuyorum.
Hocam ben sizi facebookta çok aradım bulamadım.Facabook hesabınız mı var? Niye ben bulamadım.Ahh keşke ülkeden gitmek durumunda kalmasaydınız..
Sağlığınıza duacıyım.Varolun hocam..

Düzenleyen Deniz Kuşu - 09 Nis 2020 Saat 10:50
" Bulutluysa gökyüzü, bir dua bırak, dolaşsın dünyayı."
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120935
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (2) Teşekkürler(2)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2020 Saat 18:57
Facebook'takileri bile buraya yonlendiriyorum.
Cep telefonundan cevap yazmak, Bilhassa uzun cevap yazmak cok zor oluyor.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.