Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Covid19 mu alerji mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Covid19 mu alerji mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Zeynep0646 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 210
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynep0646 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Covid19 mu alerji mi
    Gönderim Zamanı: 12 May 2020 Saat 14:03
Merhaba hocam 32 yaşında 50 kilo bir bayanım 2-3 gündür boğazımda aralıklarla gelen sanki toz yutmuşum gibi nefes almamı zorlaştıran bir durum ve kuruluk hissi var  rahatlamak için kendim öksürüyorum  bir müddet sonra rahatlıyorum ama tekrar ediyor Gıcık gibi  ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ağrı yok kızarıklık şişlik yok biraz baş ağrım vardı uykusuzluktan diye düşünüyorum sizce ne olabilir 

Düzenleyen Zeynep0646 - 12 May 2020 Saat 14:23
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120196
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2020 Saat 18:22
Viral bir hastalik (belki Covid-19) basliyor olabilir.
Sicak bir seyler icin, sicak su buhari uygulayin ve atesiniz cikarsa, SAKIN DUSURMEYIN..
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynep0646 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2020 Saat 18:56
Hocam iki tane çocuğum var. 2ve 7 yaşında onlardan uzak durmak gerekir mi en son 4-5 gün dışarı çıkmıştım eğer Covidse ne zaman belirtiler artmaya başlar ? Başta böyleyse ağır geçireceğimi mi gösterir kan grubum B pozitif bu kan grubuna ait kişiler daha ağır geçirdiği söyleniyor 

Düzenleyen Zeynep0646 - 12 May 2020 Saat 20:00
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2020 Saat 20:13
Bulasma; ilk arazlarin ortaya cikmasindan 1-2 gun ONCE baslar. Onlarda muhtemelen aldilar.
Cocuklar daha hafif atlatirlar. SAKIN ates dusurucu ilac vermeyin.
Kan gruplari ile ilgili Palavralara inanmayin.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynep0646 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2020 Saat 21:25
Hocam sizi de sürekli rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama böyle yazınca korkmaya başladım netleştirmek adına test yaptırsam mı en azından geçirip geçirmediğimiZden  emin oluruz benden başka kimse de bir sorun yok şimdilik çok şükür 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 May 2020 Saat 02:20
Ugrasmayin. Korkacak bir durum da YOK!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.