|
Ayaklarda kaşıntı ve huzursuz bacak sendromu |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kıvanç
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ayaklarda kaşıntı ve huzursuz bacak sendromuGönderim Zamanı: 08 Haz 2020 Saat 02:51 |
|
Hocam merhabalar
Son aylarda arttığını hissetiğim ayak tabanı veya üstü veya yan kısımları hani sivrisinek ısırınca kaşınırya o şekilde kaşınıyor bazan avuç içimin yumuşak yeride. Herhangibir iz kızarıklık olmuyor. Ama ayakkabımı bile çıkarıp kaşıyasım geliyor sinek ısırmış gibi sonra geçiyor diğer tarif ettiğim bölgede başlıyor. 50 yaşında 67-68-69 kilo arası (çok çabuk kilo alıyorum değişken oluyor) bayanım. Sizin teşhisinizle insülin direncim var. Diyabetten endişeleniyorum yada nöropati gibi ###Hangi bölüme gitmeliyim. Not: Şuan yazarken bile ayağımın yanı kaşınıyordu sonra üstü oldu şimdi elimin iç etli kısmı kaşınıyor kaşıdıktan sonra biraz ısırgan sürmüş gibi karıncalanıyor. Not: bu aralar bacaklarımın huzursuzluğundan uyuyamıyorum , kollarımdada huzursuzluk var sürekli dönüp duruyorum belki alakası vardır diye . Emeğinize sağlık.Sağolun. Düzenleyen kıvanç - 08 Haz 2020 Saat 02:53 |
|
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Haz 2020 Saat 04:13 |
|
Noroloji bolumunde gorulmeniz gerekli.
|
|
![]() |
|
kıvanç
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Haz 2020 Saat 09:38 |
|
🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌹❤
|
|
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|