|
Kene |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mahmure ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haz 2020 Saat 08:32 |
Doktor bey merhaba esim 35 yasinda 1.85 cm 96 kilo dun bacaginda kucucuk bir kene oldugunu farkettik yalova cinarcikta oturuyoruz mantar toplamaya gitmislerdi 3gun once sabah kasirken farketmis fenerle baktik kene isirdigi yerin etrafi kizarmis hastaneye gittik hemsire cikartirken kopardi sonra igneyle biraz desti cikardim keneyi dedi buralarda hastalikli kene pek gorulmez merak etmeyin dedi kan tahlili yaptilar ve sefklav ve tirecort dextrocin verdiler 10 gun sonra tekrar enfeksiyon hastaliklari uzmanina git kan ver dediler ama ben korkuyorum neye dikkat etmem lazim ne zaman sonra allah korusun birsey olsa ortaya cikar nasil bir tedavi oluyor bundan 6 sene once yine cinarcikta bana da kene yapismisti ama bisey olmamisti cok sukur cok tedirginim doktor bey bilgi verirmisiniz bana 😔
Düzenleyen Mahmure - 19 Haz 2020 Saat 10:13 |
|
![]() |
|
Mahmure ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O hemsire, bu islerden hic anlamayan biri..
1- Bir daha Kene gorurseniz; bir "Kredi karti" ile, kazir tarzda, hizlica keneyi supurun.. EGER, kenede, virus olsa idi, su anda hasta idiniz.. 2- KKKA'nin hicbir tedavisi YOKTUR.. O geri-zekali doktorun yazdigi ilaclarin HICBIRINI kullanmayin.. 3- KKKA'nde, bu tahlillerin hicbirine gerek yoktur. "Tamamen duygusal".. 4- Dogru; o bolgedeki kenelerde, virus yok.. Hem bunu biliyor, hem bir suru Test istiyor ve sacma-sapan ilaclar veriyor.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaklasik 2 gun ooldu doktor bey bir rahatsizligi yok ilaclarin hicbirinide kullandirmadim hepsi antibiyotik kacgun daha risk altinda olur acaba ne zaman rahat nefes alabilirim hala uykularim kaciyor bazen midesi bulaniyor hemen acaba kenedenmi diyorum bazen kasinti tutuyor kenedenmi diyorum iyice panik oldum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Neyin panigi??? Zaten yapilabilecek bir sey YOK..
Hastanelerde "tedavi" diye yaptiklari sey; uyduruktan bir Serum takip, olmazsa-olmaz bir antibiyotik baslamak!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|