|
Korona hastası zatüre |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
NAZLI35
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Korona hastası zatüreGönderim Zamanı: 17 Ara 2020 Saat 17:37 |
|
Merhaba hocam,
Kardeşim için soruyorum. Kadın 41 yaş 1.60 boy 57 kg Corona hastası teşhis 2 aralıkta eşine kondu. kendine temaslı diye ayrıca test yapmadılar. sadece boğaz ağırısı ve kesik kesik öksürük şikayeti vardı. filyasyon ekibinin verdiği ilaçları içti; süreci ayakta geçiriyordu. 16 aralıkta durumu ağırlaştı. burun akıntısı öksürük ateş başladı,dün gece nefes alıp vermede sıkıntı olunca bugün hastaneye başvurdu. süreç bizi korkutmaya başladı telefonda ağlıyor ölmek istemiyorum diyor,konuşurken nefesi tıkanıyor. hastanede yalnız kimse gidemiyor yanına,kan tahlili tomografisi çekilmiş tahlilleri size atıyorum,zatüre diyorlarmış hala çıkmayan kan tahlilleri varmış hastanede bekletiyorlar hala yatış vermediler.süreci ve tahlilleri rica ediyorum değerlendirir misiniz? Teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen NAZLI35 - 17 Ara 2020 Saat 18:34 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Ara 2020 Saat 18:48 |
|
Gordugunuz gibi; verilen ilaclarin HICBIR faydasi olmadi...
Bakterilel zaturre DEGIL.. Yani Antibiyotikler bir ise yaramaz. Kandaki oksijen parsiyel basincinin olculmesi ve dusuk ise, oksijen verilmesi gerekir. Baska da bir tedavisi yoktur.
|
|
![]() |
|
NAZLI35
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Ara 2020 Saat 20:57 |
|
Hocam kardeşimle konuştum hastane yatış vermemiş eve yollamışlar hastanede Pcr testi yapılmış negatif çıkmış ecopirin famodin favipamir yapılmış famodin oksoper reçete edilmiş
Parmaktan oksijen ölçen bi alet alınacakmış Gösterge 93 altına düşerse acile gelin demişler.Sizin söylediklerinizi ilettim.bütün bunlar devlet hastanesinde yapıldı,şimdi ne yapalım diyorlar nefes alıp vermede sıkıntı var |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Ara 2020 Saat 23:35 |
|
Ilac kullanmasin.
Oksimetre alinmasi sart degil, gosterge dusene kadar ZATEN, solunum sikintisi kendisini belli eder.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|