|
İştahsızlık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eyslyrt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 395 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ara 2020 Saat 00:31 |
Hocam merhabalar. Ne yaptysam sipraktini içiremiyoeum kızıma. Knusmustuk deneyin demiştiniz. Sipraktin yerine iştahını acıcak baska bir ilaç damla bsey var mı acaba. Gercekten asla içmiyor.
Kızım 33 aylık 12.100 gr 95 cm (40 gün önce konustugumzda kızım 11.800 dü 92 cm di hocam. Ama bir ölcek dahi sipraktin içiremedik)
Düzenleyen Eyslyrt - 22 Ara 2020 Saat 00:36 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gunde 1 defa, 10 damla: Zyrtec damla verin.
|
|
![]() |
|
Eyslyrt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 395 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam aldım damlayı hemen baslıcam.
Kac gün kullanalım. Sipraktin gibi 3 gün ara verme var mı. Hocam banada sipraktin önermiştiniz onun yerine bende damla kullanablir miyim
|
|
![]() |
|
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Hocam benim kızım da 16 aylik bana da sipraktin verin demiştiniz ama tadından dolayı içmek istemiyor bu zytrec damla yi bejde kızıma verebilir miyim. Günde kaç damla vermeliyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gunde 1 defa, 10 damla: Zyrtec damla verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|