|
Elde pütürlükler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yesimuzman ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yesimuzman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nis 2021 Saat 07:00 |
Kadir hocam nasılsınız? iyisinizdir umuyorum. Kızım Sinem gece su içmek uyandı ve bir süre sonra ellerini kaşımaya başladı. Bir süre kaşıdı. Dokununca, elinin üstünde pürüz farkettim. Gündüz yoktu böyle birşey..Sol elinin üstünde ve yine aynı elin iki parmak arasında da var o pütürlükler. Sağ elinin de sadece iki parmak arasında var. Yani elime geliyor dokununca. Ne olabilir bu Kadir hocam? Ne yapmalıyım? Kızım Sinem 28 aylık. 13.5Kg ve 86 cm Şimdiden çok çok teşekkür ederim. en içten saygı ve sevgilerimle. Kadir bey sabah mesajı güncelledim. Sabah uyandıktan sonra, gün Işığında da fotoğraf çektim. En alttaki link ona ait. http://4gp.me/busd/42803955.php
http://m.YollaYap.com/busd/1617270682524.jpg gündüz gözüyle tekrar çektim Kadir bey.
Düzenleyen yesimuzman - 01 Nis 2021 Saat 12:58 |
|
![]() |
|
yesimuzman ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yesimuzman
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey linkte problem oldu sanırım. Yeni linkleri aşağıda ekliyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sinek isirmasi. Gunde:2x1 Fenistil jel surun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yesimuzman
Kadir bey çok teşekkür ederim cevabınız için. Parmak aralarında da olunca korktum açıkçası. Size yazmadan önce forumu okuyorum mutlaka. Uyuz hastalığı böyle olmaz değil mi Kadir bey.?
Çok teşekkür ederim Saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Uyuz oldugunda; bir hat uzerinde siyah noktalar seklinde dokuntuler olur.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yesimuzman
Kadir hocam çok teşekkür ederim. Fenistile başladım zaten hemen mesajınızı görünce. şuan bir sıkıntı yok. tekrar teşekkür ederim. En içten hürmet ve saygılarımla.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|