Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kızım covid
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kızım covid

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Tlnumy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 259
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tlnumy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kızım covid
    Gönderim Zamanı: 17 Ara 2021 Saat 22:27
Hocam merhaba kızım tam 5,5 yaşında. Korona pozitif 4 gün yüksek ateş oldu düşürmedim rahatsız etmedi ateş sadece 2 gün önce 1 kere paranox fitil verdim sayıklayınca o.kadar 2 gündür ateş yok 36.2 civarıydı hazır ateş yokken bu akşam sicak bi banyo yaptırayım dedim balgamli öksürüğü var buhar iyi gelsin diye fakat banyo sonrası eli ayağı buz gibi oldu ateşi 35 ti uyurken ölçtüm 34.2 idi sorun mu var hocam hiç bir ilaç kullanmıyoruz grip için dediklerinizi uyguluyorum ateşin düşük olması normal mi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121275
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2021 Saat 00:45
Normal.
Yukarı Dön
Tlnumy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 259
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tlnumy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2021 Saat 22:38
Teşekkürler hocam bugün de vücut ısısı düşük hocam 34 şuan dün eşim kızımın ateşi 33.8 e düşünce 112 yi aramış doktora bağlanmış hipotermi olabilir acil ambulans gönderelim hastaneye getirin demişler götürmedik hocam çok korkuttular telefonda. oda ısısı ve kıyafetleri normal kalınlıkta gündüz vucut ısısı 35 derece iken gece daha düşüyor normalde hep 36 cibari cikardi korona diye mi böyle balgamli öksürüğü ve yeşil burun akıntısı var yeşillik orani bugün biraz daha acik renge döndü 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121275
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2021 Saat 03:18
Sakin bu sahtekarlara kanmayin.Uc kurus icin, her bir halti yerler. 
36.5, ORTALAMA atesdir.  Ates; 35-38 arasi oynayabilir. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.