|
Covid |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
aslhn
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 290 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: CovidGönderim Zamanı: 24 Şub 2022 Saat 15:56 |
|
Hocam merhaba 3 . Doz biontechten sonra maalesef covidiz bir kaç sorum olacak cevaalrsaniz çok sevinirim
1-3. Doz aşıya rağmen neden hala covid onlenemiyor 2-benimle birlikte annemde covid , onunda 3 doz biontech var , ayrı odalarda mi kalalım virüs yoğunluğu açısından evde çocuklarda var 3- bir daha çivit geçirme ihtimalimiz varmı 4-ekstra birşey yapmaya gerek varmı, yani 7 gün karantinadan sonra bir kaç ay covidin etkileri geçmez kan pihtiaasmasi yar gün aşırı asiprin alın diyen var 5-tesekkur ederim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Şub 2022 Saat 19:19 |
|
1- Covid, cok genc bir virus olup, yapisini devamli degistiriyor. Bu yuzden bir tek BionTech asilari gibi, hucre
icine girmeyen, "Spike"(Diken) proteinine etkilidir, o yuzden bagisikligi nisbeten uzun surer. 2- Ev ici; tecrit veya karantina tedbirleri HIC BIR ISE YARAMAZ.. (iki seneden beri anlatiyorum) 3- Evet, farkli bir Covid tipi ile hasta olabilirsiniz. 4- Sakin ilac kullanmayin, SAKIN ates dusurmeyin. Yazilarimi bugunden geriye giderek OKUYUN.
|
|
![]() |
|
aslhn
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 290 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Şub 2022 Saat 18:00 |
|
Merhaba hocam malum covid pozitifiz yaklaşık 1 haftadır geçmeyen bir boğaz ağrım var, test yaptirmadan önce agumentin kullanıyordum arada deloday da içtim pozitif olduğumu öğrenince hepsini kestim ancak boğaz ağrım nezle halim halen devam ediyor dediğiniz gibi ilaç kullanmıyorum ama yutkunurken kulağım agriyo, birde hafiften balgamlı bir öksürük var ister istemez korkuyorum günde bir kaç tane sigara içiyorum zararı olur mu , bir de dün amerikada yaşayan bir doktor covid atlattiginiz zaman mutlaka ciğer kalp ve böbrekte hasar bırakır diyor bu doğrumu
Düzenleyen aslhn - 26 Şub 2022 Saat 18:02 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Şub 2022 Saat 18:42 |
|
" bir doktor covid atlattiginiz zaman mutlaka ciğer kalp ve böbrekte hasar bırakır diyor bu doğrumu "
Palavra! Ole bir sey olsa, ciddi tibbi yayinlarda mutlaka bahsi gecerdi.. Bunun gibi doktorlar, salginin basindan beri ne "Inciler" dokmediler ki!!! - Alindan ates olcerler, "Beyni yakiyor, Epifizi yok ediyor" dediler! - Covid diye bir sey yok; "5G yapiyor", "Yuksek gerilim hatlari yapiyor" dediler. - Covid ; "Mevsimsel Gripden farkli degildir, bu sene sonu bitecek" dediler. - "Kelle- Paca yiyin" dediler.. - "Kinin ilaclari alin" dediler, bakkalarda "Tonik" kalmadi! - "23 Nisan 2020'de asi hazir diyen "Kahramanlar" vardi, toz oldular. - Klorokinler basta olmak uzere, gunumuze kadar sayisiz ilac denediler, hepsi FOS cikti! |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|