Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Covid ve beta birarada mı?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Covid ve beta birarada mı?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Janin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Janin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Covid ve beta birarada mı?
    Gönderim Zamanı: 14 Mar 2022 Saat 19:31
Kadir bey merhaba,
Tıp bayramınız kutlu olsun.Iyi ki varsıniz💐
14 yaşındaki kızımı ateş ve boğaz ağrısı şikayetiyle doktora göturdüm.Dr muayenede boğazında beta görüntüsü olmadıgıni soyledi.Strep A,covid ve boğaz kültürü istedi.Strep A ve covid pozitif gelince beta icin antibiyotik başladı.covid için zaten bir tedavi uygulamıyor.Fakat ertesi gün boğaz kültürümuz temiz geldi.Dr covid pozitiflerde yalanci strep pozitifliginin sık görüldüğünü yine de antibiyotiklere devam edilmesi gerektiğini söyledi.Kararsız kaldım.Görüşünüz benim icin önemli.Tesekkurler.Bu arada covid hafif geçiyor.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121275
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2022 Saat 19:42
Tam bir sarlatanlik ve "Doktor-Laboratuvar" cetesi dolandiriciligi!! 
Antibiyotik gerektiginde (Streptokolar dahil), Ates + Agizda pis koku +Dili kaplayan pas tabakasi olur. 
Bu "Streptokok pozitifligi" sahtekarligi her 10-15 senede bir tepresir. Bir aralarda da; Turkiye'de Astim salgini
vardi.. Her oksurene, astim tanisi koyuluyordu! 
Bu sahtekarligi daha ziyade yeni mezun olup, benim yazilarimi okumamis olan acemi doktorlar yaparlar.
Yoksa bugun ayni konuda 2 soru gelmesi tesaduf degildir. Belliki, bunlar "suru icgudusu" ile  bu sahtekarligi
uygulamaktan cekinmiyorlar. 
Etrafinizdakileri de uyarin. 
Covid onemli degil, ates dusurmeyin, HICBIR ilaci kullanmayin, cok daha rahat atlatirsiniz. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Mar 2022 Saat 19:43
Yukarı Dön
Janin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 12
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Janin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2022 Saat 20:44
Ben de aynı şekilde düşünmüştüm.Sizden teyit istedim.Cok teşekkür ederim
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.