|
Göbek deliği iltihabı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tutu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mar 2022 Saat 22:52 |
Kadir bey selamlar, 14 yaşında kızımın göbek deliğinde kahverengi akıntı olmuşta kurumuş gibiydi, resim çektim aile hekimimize attım, iltihap gibi dedi, stafine pomad sür, geçmezse gelin bakalım dedi, resmi buradan nasıl yüklüyorduk unuttum , size danışmak istedim, alıp süreyim mi pomadı, tehlikeli bir durum olabilir mi. Resmi birde size atayım mı Kadir bey, uyuyamam ben şimdi tedirgin oldum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her turlu pomat, krem, orayi sulandirir. Bir kulak cubugu ile Batticon, gunde:3x1 surun.
Akinti devam ederse, "Urachal kist" olabilir, bir Cocuk Cerrahi'nin gormesi gerekir.
|
|
![]() |
|
tutu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://www.hizliresim.com/riaehjz
Resmi yükleyebildim galiba, tehlikeli bir durum mu Kadir bey, yinede bir çocuk cerrahisine götürüp kontrol ettirelim mi
|
|
![]() |
|
Akıntı kuru bu arada, kulak pamuğu sürttüm hiç lekelenmedi, ama göbek deliğine kulak pamuğuyla dokununca kızım midem bulandı dedi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu; "akinti" DEGIL.. Kurcalayip kanatmis. Sadece Batticon surun.
|
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim Kadir bey, dünden beri olan gerginliğini anlatamam, Bi sözünüzle rahatladım, ne zaman sağlıkla ilgili bir sorunumuz olsa ilk size danışıyorum ve her seferinde sayenizde gereksiz müdehalelerden kurtulduk, kızımı astım ilaçlarındanda siz kurtardınız, hakkınızı ödeyemem, iyi ki varsınız.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|