|
Covid kalp... |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
EFEMER
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Covid kalp...Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2022 Saat 09:36 |
|
Hocam selamlar.
39 yaşında bayanım Ağustos ayı başında covid geçirdim. 3 Aşılı olmama rağmen (gerce 3. Aşının üstünden 6 ay geçmişti) epey ağır geçirdim. Hiçbir ilaç kullanmadım. Sorum şu yaklaşık 1.5 senedir kalbimde ön atimlar oluyordu. Covid sonrası hem bu ön atimlar çoğaldı hemde uzun süreli olmasada arada çarpıntı oluyor sanki kalbim boğazımı tıkıyor nefesim tıkanıyor gibi oluyor anlık. Normaldede hgb değerim ve demir değerlerim düşüktür acaba hastalık sonrası daha da mı düştü. O yüzden mi carpintilar falan arttı hastaneler sıkıntılı gitmek istemiyorum tahlil için.Kaygılı ve endişeli bi yapım var oda mı etkili bilmiyorum. Covid yaparmi böyle seyler???
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2022 Saat 12:26 |
|
Anemi; en son düşünülecek durum. Covid veya Hipertiroidi olasılığı yönünden bakılması iyi oluır.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|