Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulak agrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kulak agrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dilyafruz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 292
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dilyafruz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulak agrısı
    Gönderim Zamanı: 23 Eki 2022 Saat 20:09
Merhaba hocam

Kulak ağrısı olduğunda ( gripten sonra ) illiadin kullandık, iyi geldi ama tıkanıklığı vardı, son 2_3 iyi duyuyorum dedi iyilesti diye sevindik
Dün Tekrar tıkandı  sag kulagınbugun ise sol alt diş grısı ve sol kulak ağrısı var,  sabah iliadin damlattım,  ibufen 1 ölçek verdim 3saat iyi geldi, 4 saat geçince novalgin verdim çünkü çok agladı , biz de anlamıyoruz diş mi kulak mi.
İyi duymuyor belli , eşim başta diş doktoruna sonra KBB gidelim diyor ,iş yerinde iş arkadaşında cocugunda aynısı olmuş cocuk duymamış iltihap var demiş doktor antibiyotik, damla vs yazmış.Siz bunları kullanmayın diyorsunuz okudum .
Şimdi ne yapacağımı bilemiyorum, eşim diyor gidelim cçünkü tekrar agrısı başladı , acaba eksik birşey mi yaptım ? 

5 Eylülden beri her hafta bir şey eklendi doktora hiç gitmedik sizi dinledik,ama şuan Gercekten kafam öyle karıştı ..diş agrısı kulagına mı vuruyor  + kullak duymuyor 

Ne yapalım tavsiye edermisiniz 🙏
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118975
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eki 2022 Saat 20:16
Oncelikle Iliadin kullanin. 
O tarafta curuk dis varmi? 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dilyafruz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eki 2022 Saat 20:19
Sol tarafında altta olgulu dişini gösteriyor orası agrıyor diye, ve sol kulağı.
Ama tekrar duymayan sag kulagı , iyileşip tekrar kapandı .
Sol kullagında da tık tık yapıyor diyor dişinde de aynı tıktık yapyordu diyor 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eki 2022 Saat 20:20
Iliadin kullanin. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dilyafruz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eki 2022 Saat 20:53
Hocam ateşi de çıktı 39.3 şuan .

1.Yine grip olablir mi?
Yarına diş doktoruna randevu aldık, ama ateş çıkınca " acaba" ile karıştık yine .2.Ek doz illiadin kaç saat ara ile eklenebilir?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eki 2022 Saat 04:57
Olabilir. 
Ek doz Iliadin icin, "ara" onemli degildir.
Agri oluyorsa, kullanirsiniz. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dilyafruz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eki 2022 Saat 22:07
Merhaba hocam,
Gece iyi uyudu, sabah kalktığında iki kulagı da ijyi duyordu, ateşi yoktu.
Akşam üstü fark ettim tekrak duymuyor.
Yanı kısacası toplam 3 haftadan beri başta sag kulagı agırdı duymadş iladn kullandık, sonra 1_2 gün iyidi ,,sol kulağı tıkandı.Dün işte dil agrısı ile başladı sonra kulak sonra ateş.
1.Hocam Neden böyle 1_2 gün iyi sonra kapandı, bugun gün içinde iyidi, akşam üstü tekrar duymuyor? gecen sene her ay hasta oldu 2_3 gün, bu sene 5 eylülden beri her hafta bir şey eklendi.
Kulal konusunda orkulucak birşey değil dimi ?

2.Hangi durumda KBB gitmemiz şart olabilir? 

3.Sag kulagı agrısı varken iliadin 5 gün gecince Bactrım.içti, sonra 1_2 gün iyi oldu sol kulağı iyi duymayama başladı.Dün iliadin başladık, bu akşam tekrar sol kulağı iyi duymuyor.Tekrar Bactrım vermeli mi? 10 gün önce içti (5 gün Bactrım )

Düzenleyen Dilyafruz - 24 Eki 2022 Saat 22:16
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2022 Saat 01:13
Bactrim ile ugrasmayin. Esas yararli olan; Iliadin dir. 
Boyle hafif durumlarda cift porsiyon jiklet cignemesi iyi gelir. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.