|
Kulak agrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Dilyafruz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 292 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dilyafruz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Eki 2022 Saat 20:09 |
Merhaba hocam
Kulak ağrısı olduğunda ( gripten sonra ) illiadin kullandık, iyi geldi ama tıkanıklığı vardı, son 2_3 iyi duyuyorum dedi iyilesti diye sevindik Dün Tekrar tıkandı sag kulagınbugun ise sol alt diş grısı ve sol kulak ağrısı var, sabah iliadin damlattım, ibufen 1 ölçek verdim 3saat iyi geldi, 4 saat geçince novalgin verdim çünkü çok agladı , biz de anlamıyoruz diş mi kulak mi. İyi duymuyor belli , eşim başta diş doktoruna sonra KBB gidelim diyor ,iş yerinde iş arkadaşında cocugunda aynısı olmuş cocuk duymamış iltihap var demiş doktor antibiyotik, damla vs yazmış.Siz bunları kullanmayın diyorsunuz okudum . Şimdi ne yapacağımı bilemiyorum, eşim diyor gidelim cçünkü tekrar agrısı başladı , acaba eksik birşey mi yaptım ? 5 Eylülden beri her hafta bir şey eklendi doktora hiç gitmedik sizi dinledik,ama şuan Gercekten kafam öyle karıştı ..diş agrısı kulagına mı vuruyor + kullak duymuyor Ne yapalım tavsiye edermisiniz 🙏
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118975 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oncelikle Iliadin kullanin.
O tarafta curuk dis varmi?
|
|
![]() |
|
Dilyafruz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 292 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dilyafruz
Sol tarafında altta olgulu dişini gösteriyor orası agrıyor diye, ve sol kulağı.
Ama tekrar duymayan sag kulagı , iyileşip tekrar kapandı . Sol kullagında da tık tık yapıyor diyor dişinde de aynı tıktık yapyordu diyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118975 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iliadin kullanin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dilyafruz
Hocam ateşi de çıktı 39.3 şuan .
1.Yine grip olablir mi? Yarına diş doktoruna randevu aldık, ama ateş çıkınca " acaba" ile karıştık yine .2.Ek doz illiadin kaç saat ara ile eklenebilir? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olabilir.
Ek doz Iliadin icin, "ara" onemli degildir. Agri oluyorsa, kullanirsiniz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dilyafruz
Merhaba hocam,
Gece iyi uyudu, sabah kalktığında iki kulagı da ijyi duyordu, ateşi yoktu. Akşam üstü fark ettim tekrak duymuyor. Yanı kısacası toplam 3 haftadan beri başta sag kulagı agırdı duymadş iladn kullandık, sonra 1_2 gün iyidi ,,sol kulağı tıkandı.Dün işte dil agrısı ile başladı sonra kulak sonra ateş. 1.Hocam Neden böyle 1_2 gün iyi sonra kapandı, bugun gün içinde iyidi, akşam üstü tekrar duymuyor? gecen sene her ay hasta oldu 2_3 gün, bu sene 5 eylülden beri her hafta bir şey eklendi. Kulal konusunda orkulucak birşey değil dimi ? 2.Hangi durumda KBB gitmemiz şart olabilir? 3.Sag kulagı agrısı varken iliadin 5 gün gecince Bactrım.içti, sonra 1_2 gün iyi oldu sol kulağı iyi duymayama başladı.Dün iliadin başladık, bu akşam tekrar sol kulağı iyi duymuyor.Tekrar Bactrım vermeli mi? 10 gün önce içti (5 gün Bactrım )
Düzenleyen Dilyafruz - 24 Eki 2022 Saat 22:16 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bactrim ile ugrasmayin. Esas yararli olan; Iliadin dir.
Boyle hafif durumlarda cift porsiyon jiklet cignemesi iyi gelir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|