|
Kulak |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Kubraokr
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: KulakGönderim Zamanı: 25 Oca 2023 Saat 22:25 |
|
Merhaba Kadir bey aranıza bugün katıldım ama internetten bilgilerinizi devamlı takip ediyordum bir sorum olacak size.
Pazartesi oğlumu KBB ye götürdüm ağır bir kulak enfeksiyonu atlatmış dedi bende sadece illadin kullandım dedim iki hafta su kaçırma kulağına dedi.
Geniz akıntısı için film çekmek istedi bende istemiyorum ameliyat ettirmicem sonuçta dedim tamam ameliyat olmasa da en azından ilaçla tedavi ederiz dedi beni röntgene yolladi ama gitmedim. Sali günü oğlum kulağım ağrıyor demeye başladı bugün sabah tekrardan illadin başladım yatarken illadin damlattım damlattiktan sonra kulağım tekrar ağrıyor demeye başladı.Kadir bey sorum doktorun atlatmış dediği kulak hiç düzelmedi mi ya da illadin ağrısını artırır mi?Ne yapmam gerek?illadini 5 gün devam edeceğim.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Oca 2023 Saat 03:56 |
|
Iliadin agriyi arttirmaz.
Yeniden Oztaki borusu kapanmistir. Tek ilaci; Iliadin damla dir. Ayrica cift porsiyon sakiz cignetin.
|
|
![]() |
|
Kubraokr
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Oca 2023 Saat 05:18 |
|
Çok sağ olun Kadir bey ...
Geniz akıntısı içinde doktor ameliyat istemezseniz ilaçları var onları kullanırsınız dedi kar zarar hesabı yapınca kullanmanızı önerir misiniz çünkü geniz akıntısı ,burun tıkanıklığı Ocak ayının başından beri bitmedi biteceğe de hiç benzemiyor.Gözaltlari yüzü çöktü artık kaliteli uyku uyuyamadığı için dikkati de dağınık okulda yeni öğrendiğimiz ingilizce kelimeleri aklımda tutamıyorum diyor.6 yaşında. Bir yol gösterirseniz çok sevinirim Kadir bey.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Oca 2023 Saat 18:07 |
|
O Ilaclar; hicbir fayda saglamaz. Size kasten bu ise yaramaz ilaclari verip, sizi biktirmak istiyorlar.
Bu yastaki butun cocuklar bu sekilde hasta.
|
|
![]() |
|
gonjaa
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Oca 2023 Saat 16:30 |
|
.
Düzenleyen gonjaa - 21 Haz 2023 Saat 16:09 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Oca 2023 Saat 19:08 |
|
Bir kac gun, gunde 3-4 defa 10'ar damla Serum Fiz damlatarak (sirt ustu ve bas yere sarkik durumda)
damlatin. Olmazsa, bir 5 gun daha Iliadin kullanin(ayni sekilde)
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|