|
Bahar Alerjisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Selda_ ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nis 2023 Saat 10:41 |
Kadir Bey Merhaba,
Oğlum 8 yaşında, 34 kilo , boyu uzun zamandır ölçmedim ama 11-12 yaş kıyafet giyer. Her sene Nisan ayı gibi alerji başlar, durmadan hapşurma, burun akıntısı vs. Yine tetiklendi. Eşim sabahları okula vardıkları zaman yanaklarında kızarıklık farketti.Sabah evde birşey olmuyordu. Ardından bakçedeki ve arabaya giden yoldaki otları temizleyiince kızarıklık kesildi.2 gün önce odasına girince durmadan hapşurmaya başladı. Odasını dip köşe temizledik. havalandırdık vs. dün odasında yattı, yatana kadar odada vakit geçirmemişti ve hiç hapşurmadı. Ancak gece 2 de tıkanmış bir şekilde uyandı ve durmadan hapşurmaya başladı salona aldım, kesildi hapşurması. Odasının penceresi açık oluyordu havalansın diye gündüzleri, sanıyorum bahçeden polenler girdiği için bukadar tetikliyor. Bu dönemde onu rahatlatmak için hangi ilacı kullanmalıyız?Zyrtec kullanıyoruz ama sanki çok etkili olmuyor gibi geliyor.Başka bir öneriniz var mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zyrtec'e devam edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|