Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Oksuruk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Oksuruk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Can Ege Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 278
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Can Ege Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Oksuruk
    Gönderim Zamanı: 09 Eki 2023 Saat 19:41
Iyi gunler Kadir bey. 6 yaşinda oglum 1 aydir grip.Ara ara toparliyor bu bir ay icerisinde sonra basa sariyor.fakat 3 gündür öksuruk asırı derecede artti. Şimdi tam 2 saattir öksuruyor. Sizin dediklerinizi yapiyorum ama artik iyice yordu bizi.  Okulda  devamsızlık artıyor.Cuma gunu okulda havuz gunu idi girme hastasin desemde dinlemedi, cumadan beri oksuruk başladi .Burdaki doktorlar bize astım teşhisi koymuşlardi gecen yıl. Esim hava verelim rahatlasın diyor. Direniyorum Baska yapmmamız gereken birsey varmi.

Düzenleyen Can Ege - 09 Eki 2023 Saat 20:00
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120918
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eki 2023 Saat 21:48
Oksuruk; Astim'in ILK belirtisi degildir! Once solunum sikintilari olur, cok sonra oksuruk olur.

Sadece:Limonlu bal, Serum Fiz, ve ColdMix kullanin. 
Yukarı Dön
Can Ege Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Can Ege Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2023 Saat 15:48
Iyi gunler hocam. Sizi tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın.size birkac sorum daha var. Sabrınız ve ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.
1)oglum hala öksürüyor dediklerinizi uyguluyorum. Fakat bugün bogazına baktıgımda bademciklerin oldugu w tarafta bem beyaz olmuş.resmini çekemedim migdesi bulaniyo.
2)birde bugün evde yürürken ayaği takılip yere düstü düserken sehpanın kenarına çarptı.ağladi ve acıdıgını söyledi.Acaba böyle düsmelerde sorun çıkarmi karnını vurdu.
3)birde dilinin kenarlari koyu kirmızi olmus tat pikmentlerimi acaba ,çilek dil olması icin ates ,ağiz kokusu pas olması gerektığıni biliyorum ama hem bogazinin beyazlamasi hemde dilinin renk degişimi dikkatimi cekti.
Resimleri ekliyorum. Bilgilendirirseniz com sevinirim. Sağlıkli günler dilerim.

Yukarı Dön
Can Ege Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Can Ege Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2023 Saat 15:51
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2023 Saat 18:44
Dilinde onemli bir sey yok. 
Cildi icin: Sicak/buharli banyo yaptirin ve kese yapin. 
Yukarı Dön
Can Ege Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Can Ege Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2023 Saat 23:00
Hocam cevabiniz için teşekkur ederim. Size bir sorum daha  olacakti. Bahar  ayında aldığım illadin damla var.o zaman 5 gun kullandik gerisi duruyor.acaba tekrardan kullanabilirmiyiz,yoksa yenisinimi almamiz gerekir?

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2023 Saat 23:15
Kullanabilirsiniz. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.