|
Geçmeyen ve şiddetlenen öksürük |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ZGA
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Geçmeyen ve şiddetlenen öksürükGönderim Zamanı: 12 Eki 2023 Saat 01:54 |
|
Hocam merhaba. Havaların soğuması ve okulla birlikte hastalıklar baş gösterdi. 6 yaşında kızım 1 haftaya yakındır öksürüyor. Akıntılı da değil. Bu gece daha da şiddetlendi öksürükten uyuyamıyor. Yatınca artıyor. Aslında ayaktayken çok öksür müyor? Burnu açık. Limonlu ballı su verdim. Bisolnatur diye şurup verdim. Öksürmekten uyuyamıyor. Ne yapmalıyım daha? Çaresiz kaldım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Eki 2023 Saat 06:35 |
|
SAKIN o surubu kullanmayin.
Sicak buhar uygulayin, basucuna 2 damla ColdMix damlatin.
|
|
![]() |
|
ZGA
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Eki 2023 Saat 08:11 |
|
Sağolun
|
|
![]() |
|
ZGA
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Eki 2023 Saat 18:43 |
|
Hocam merhaba, bugün doktora gittik. Dedi ki alerji grip değil. Boğazı kızarık değil. Burnu tıkalı gibi oluyor gece başlıyor öksürük.muayene etti alerji dedi. Şu ilaçları verdi; zaditen 100 ml şurup, Ventosa 2,5 mg ve cortair vermiş. Bu ilaçları kullanayım mı mutlaka kullanmalısın öksürük rahatsız eder. Hangisini kullanayım. Hiç birini mi lütfen yardımcı olabilir misiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Eki 2023 Saat 18:58 |
|
Turk doktorlari NE ZAMAN Grip teshis etmisler ki!! Bu dolandiricilar hicbir zaman Grip teshis etmezler, zira
grip dediklerinde hastalari dolandiramazlar! SAKIN, bu bunun gibi Turk doktorlara inanmayin. Eskiden herkese "Astim" diyorlardi, foyalari ortaya ciktigi icin, simdi;"Allerji" diyor ama gene Astim ilaclari veriyorlar. Bunlar kadar assagilik yaratiklar olamaz. Sakin o verdikleri ilaclarin HICBIRINI kullanmayin. "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi okuyun, o zaman basiniza neler gelecegini ogrenirsiniz.. Sadece Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|