|
? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
TubaKısa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2019 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 335 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eki 2023 Saat 20:21 |
Hocam 3.5 yaş çocuk kız çocuk
3 gün önce çok yüksek ateş ile hastaneye gidiyorlar ateşe müdahale etmişler fakat ateş 3 gündür dirençli. 3. Gün sonunda vücudunda fotoğraflardaki döküntüler olmuş. Bir tanıdık size sormami istedi. Bana el ayak ağız gibi geldi yorumlar mısınız sayenizde danisilan olduk.
|
|
![]() |
|
TubaKısa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2019 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 335 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hocam bilgileri düzeltiyorum 3.5 yaş erkek çocuk. Normalde 2 buçuk aydır bacaklarında hafif döküntüler varmış. Kaşıntı yokmuş. İki doktora götürmüşler birisi alerji demiş diğeri uyuz demiş. Verilen ilaçların hepsini kullanmış ama geçmemiş . Sonra ayak bileğinde şişlik olmuş acile gitmişler böcek sokması demişler. Pazartesi gününden beri de çocuk ateslenmis 4 gündür dirençli ateş ve 3-4 günde el ve ayaklarında tomurcuk tomurcuk iltihaplanmalar olmuş patliyormus.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uyuz veya Allerji DEGIL.
Kawasaki hastaligi olabilir, tekrar gostersinler!! Onemli!
|
|
![]() |
|
Hocam önünüzde saygı ile eğiliyorum. Çocuk Reyhanlı da tekrar doktora gitmişler Kawasaki olabilir mi demişler ben mesajınızı söyledikten sonra. Doktor kim söyledi size böyle birşey demiş. Detaylı tetkik istemiş ve Kawasaki demişler. Acil çocuk kardiyolojiye Mersin'e göndermişler o gece ambulansla . 2 aydır bu insanlar uyuz alerji tedavisi gördü yazıklar olsun. Hocam çocuğa verilen tedavi ve tetkiklerin fotosunu atıyorum. Tedaviyi yorumlar mısınız
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|