|
Geniz eti, tüp takılma |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Kelam kutusu
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Kelam kutusu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Geniz eti, tüp takılmaGönderim Zamanı: 13 Oca 2024 Saat 17:16 |
|
Hocam merhaba. Erkek çocuk 18,5 kilo 109 boy
Şu anda sabah uykudan uyandığında birkaç kez balgamlı öksürük haricinde bir şeyi yok şükür. Sadece arada bizi duymuyor gibi. O yüzde kbb ye kontrole götürdüm. Doktor çocuğu görür görmez bunda Geniz eti büyük almak lazım dedi. Kulaklarına baktı, su toplamış bu ağrı yapmaz, sağırlık yapar dedi. İlaç vereceğim, sonra işitme testi sonucuna göre tüp takılacak dedi. Biz şok olduk. Sizin söylediklerinizi devamlı okuyorum ve tabiki hiçbir ilaç almadım. İlaçları asistana sorduğumda antibiyotik, zyrtcec, otrivine ve birkaç tane daha söyledi. Koşarak kaçtık resmen. Hocam benim sorum ise şu; ben şimdi çocuğa İliadin damla günde 2x2 şeklinde başlayacağım ve sıktıktan sonra her iki tarafa başını çevirip 1-2 dk bekleyeceğim. Ancak bunu 3 gün yapsam yeter mi yoksa 5 gün mü devam etmeliyim? Ve gerçekten bir işitme testine gerek var mıdır? İşitmede sorunu nasıl anlarız başka?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Oca 2024 Saat 20:12 |
|
Tebrikler!! Artik soytari sahtekarlarla, durust doktorlari ayird edebiliyorsunuz.
5 gun uygulayin. 1 gunde iyilesse bile 5 gun kullanin. Cep telefonu kullanin.
|
|
![]() |
|
Kelam kutusu
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Kelam kutusu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Oca 2024 Saat 20:22 |
|
Tamamdır hocam çok teşekkürler. Sağlam girdiğimiz yerlerden hasta çıkarıyorlar artık maalesef
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|