|
Hisilti |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ilkbahar91
Üye
Kayıt Tarihi: 10 Ara 2022 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ilkbahar91
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: HisiltiGönderim Zamanı: 19 Oca 2024 Saat 17:31 |
|
9 aylik oglum 5 gündür atesliydi. Bugun atesi düştü banyo yaptirdim. Hastaligin basindan beri öksürük var.Ancak nefes verirken agzindan hisilti duyuyorum. Hatta gicirti bile olabilir degisik sesler.
Eski cevaplarinizin cogunu okudum ancak biraz kafa karisikligim oldu. Zamaninizi aldigim icin affedin. Doktora gitmemeye calisiyorum cunku ilk oglumdan agzim fena yandi. Ozetle hirilti hastalik biterken olir diyorsunuz. burnunu kapatip agzindan hisilti geliyorsa soguk buhar diyorsunuz. Ancak hirilti baslamissa sicak buhar. Oglumun Agzindan ses geliyor. Nefes alirken falan da ses geliyor. Bu da iyilesirken olan hirilti midir yoksa cigerlere indi denilen mevzu mudur.solunum sayisi 30. Halsizlik istahsizlik devam. Bu arada hic ates düşürmedim. Dusurmeye tesebbus etmedim.Goz damlasi disinda ilac kullanmadim O zaman ben nebulazatorden soguk buhar mi yapacagim? Yoksa hirilti/hisiltiya heryurlu sicaK buhar mi iyi gelir.? Düzenleyen Ilkbahar91 - 19 Oca 2024 Saat 17:55 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Oca 2024 Saat 19:25 |
|
Grip geciriyor!
2-3 hafta surebilir. Yazdiklarimi uygulayin. SAKIN Turkiye'de doktorlara gitmeyin!!!! Eskiden bu gibi hastalarin tamamina Astim diyorlardi, simdi hastaneye yatirip hastalari dolandirmak daha karli oldugundan, hepsine "Zaturre" diyorlar! NE OLDU da, 15 seneden beri butun Astim teshisi koyduklari hastalar artik yoklar??? Anlayin artik bu Turk doktorlarinin ne kadar assagilik dolandiricilar olduklarini!!! Tencerede su kaynatip sicak buhar uygulayin. Bunu dahi bilmiyorsaniz, buyuklerinize sorun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|