|
Limon kolonyası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deryaydn ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Oca 2024 Saat 15:53 |
Hocam 1,5 yaşında oğlum abisi limon kolonyasının mavi kapağına biraz kolonya doldurmuş ağzına kadar da değil. Oyun mu oynayacakmış ne yapacakmış. Küçük olan uzanmış masadan alırken gördüm hemen yanına gittim ben gidip elinden almadan önce ağlamaya başladı biraz ağzına değdirdi sanırım ya da alırken mi damlattı bilmiyorum ama biraz kolonya kokusu vardı. Selin limon kolonyası eczacıbaşı 2022 de skt si bitmiş. İçinde alcohol denat, aqua i, parfüm, limonene, citral, citronellol, geraniol, linalool olduğu yazıyor. Yuttu mu bilmiyorum ama yuttuysa da bişi olur mu acaba
|
|
![]() |
|
Deryaydn ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İçtiyse de en fazla bir yudum içmiştir diye tahmin ediyorum. Çok da ağlamadı kucağa alınınca sustu
Düzenleyen Deryaydn - 22 Oca 2024 Saat 16:25 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118979 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Duzgun markalarda, kullanilan 'alkol' zararsizdir!
Merdiven alti imalathanelerde Metanol kullanildiginda, "Metil alkol" zehirlenmesi olur ama onun icin bile, en az yarim duble icmesi lazim. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|