|
Agrı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ceynrose
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: AgrıGönderim Zamanı: 13 Şub 2024 Saat 09:53 |
|
Hocam oğlum 12 yaşında 158 boy 70 kilo. Okula gidip gelir sonra hep bilgisayarda. Son 5-6 aydır son zamanlarda dahada çoğaldı dizlerinde ağrı var diz kapağı nin altı ağrıyormuş yürürken bükmeden yürüyor normaldr otururken filan bükebiliyor ama tüm bacağına ağrının yayıldığını söylüyor. Hocam bu ağrı büyüme ağrısımıdır yoksa bi baktıralımmı. Ne futbol oynar ne koşar ne bi aktivite yapar sebep olarakta bacakları ağrıyormuş ayakları ağrıyomuş.
Düzenleyen ceynrose - 13 Şub 2024 Saat 09:53 |
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120740 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Şub 2024 Saat 19:02 |
|
1- Turk cocuklarinda, ASLA "buyume agrisi" OLAMAZ!! Olamaz, cunku yeterli sut icilmez!!
Buyume agrisi; cok sut icen, gelismis ulke cocuklarinda olur ve asla eklemlerde OLMAZ! Uzun kemiklerde olur. Turk doktor palavralarina inanmayin.. Agri yaninda, bacaklarda, hamilelerdeki gibi catlaklar (verjitur) gorulur. 2- Akut Eklem Romatizma agrilari: Hayat boyu 1 defa olur ve 3 gunu GECMEZ!! Turk doktor palavralarina kanmayin. Bu tip devamli agrilar: 1- Oturma sekline baglidir. 2- Asiri ziplama, yuksekten atlama sonucu olur. Sicak kompres iyi gelir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|