|
Kulakta sümüksü akıntı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifnisa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mar 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mar 2024 Saat 08:14 |
Merhaba hocam kızım 3 yaşında bi kaç gün önce kulağım ağrıyor dedi ateş yaptı pazar gününden beri sümüksü sarı yeşil akıntı akıyor doktora gittik antibiyotik başladı iki damla verdi kulak zarına bi zarar vermişmidir akıntı çok yoğun iki gündür sürekli akıyor
|
|
![]() |
|
elifnisa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mar 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fotoğraf atacaktım beceremedim
Düzenleyen elifnisa - 26 Mar 2024 Saat 09:51 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam antibiyotik başlamalıyım lütfen cevap yazarsanız çok mutlu olurum 🤲🏻🤲🏻orta kulak mı dış kulak ittihabı mı bu acaba
Düzenleyen elifnisa - 26 Mar 2024 Saat 13:25 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim; Arizona'da oldugumdan haberiniz yok galiba!!! Aramizda 10 saat fark var.
SAKIN Turk doktor akli ile, agriyan bir kulaga ASLA herhangi bir sey DAMLATMAYIN! Bir cocuga bundan daha buyuk bir kotuluk yapilamaz!! Sadece Iliadin damlasini benim anlattigim sekilde kullanin. Ilgili 2 makaleyi, yazarlar kismindan, ve Forum kismindan da cevaplari okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|