Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulakta sümüksü akıntı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kulakta sümüksü akıntı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elifnisa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifnisa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulakta sümüksü akıntı
    Gönderim Zamanı: 26 Mar 2024 Saat 08:14
Merhaba hocam kızım 3 yaşında bi kaç gün önce kulağım ağrıyor dedi ateş yaptı pazar gününden beri sümüksü sarı yeşil akıntı akıyor doktora gittik antibiyotik başladı iki damla verdi kulak zarına bi zarar vermişmidir akıntı çok yoğun iki gündür sürekli akıyor 
Yukarı Dön
elifnisa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifnisa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2024 Saat 09:50
Fotoğraf atacaktım beceremedim 

Düzenleyen elifnisa - 26 Mar 2024 Saat 09:51
Yukarı Dön
elifnisa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifnisa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2024 Saat 11:40
Hocam antibiyotik başlamalıyım lütfen cevap yazarsanız çok mutlu olurum 🤲🏻🤲🏻orta kulak mı dış kulak ittihabı mı bu acaba 

Düzenleyen elifnisa - 26 Mar 2024 Saat 13:25
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118980
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2024 Saat 19:00
Benim; Arizona'da oldugumdan haberiniz yok galiba!!! Aramizda 10 saat fark var. 
SAKIN Turk doktor akli ile, agriyan bir kulaga ASLA herhangi bir sey DAMLATMAYIN! Bir cocuga bundan daha
buyuk bir kotuluk yapilamaz!! 
Sadece Iliadin damlasini benim anlattigim sekilde kullanin. Ilgili 2 makaleyi, yazarlar kismindan, ve Forum
 kismindan da cevaplari okuyun.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.