|
reflü geniz eti kulakta sıvı? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
eiqnour
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: reflü geniz eti kulakta sıvı?Gönderim Zamanı: 01 Nis 2024 Saat 16:36 |
|
hocam benim sorum çocuğumda astım alerji teşhisi konmakla birlikte kulak enfeksiyonu sonrası kulakta sıvı biriktiği ve bunun geniz etine bağlı olduğu ameliyat olması gerektiği söylendi. sizin dediğiniz gibi illiadin aldım, gerekli ise kullanıyorum, kulak ağrısı yaşamadık tekrar. benim merak ettiğim bu geniz etini reflünün tetikleyebildiği söyleniyor böyle bir durum olabilir mi yediklerine dikkat etmeli miyiz çocuklarımızın. süt, mandalina,portakal, muz, kakao vb ürünleri vermeyin diyen doktorlar mevcut bende vermiyorum şu an ama sizin düşüncelerinizi almak istedim. vaktinizi bizlere ayırdığınız için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Nis 2024 Saat 19:23 |
|
" bu geniz etini reflünün tetikleyebildiği söyleniyor"
Tam bir SARLATAN DOKTOR uydurmasi!! Geniz eti, ve hatta bademcikler, birer Lenf bezidir ve cocuklarda, bu yaslarda henuz antikorlar olusmadigi icin, mikroplarla Lenfatik sistem mucadele ederler ve buyurler. Boyundaki Lenf bezleri de bu yaslarda bu sebeple buyurler!! Cocuklarin bagisiklik sistemi eriskinlerden COK farklidir. Bunu Turk doktorlari bilmezler! Onlar her atesli hastaya Antibiyotik yazarlar, her oksurene Astim derler(di), simdi diyemiyorlar, Zaturre diyorlar! SAKIN hicbir dediklerine inanmayin, sakin diyet filan yapmayin, onlari diyenler tam bir salak!!! Bu salaklar zaten hicbir zaman cocuklara Grip teshisi koymazlar! |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|