|
Boyunda ust govdede batma hissi |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
Mamocka
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Boyunda ust govdede batma hissiGönderim Zamanı: 12 Ara 2024 Saat 23:26 |
|
Merhaba hocam soru kendim icin,
2 hafta once koprucuk kemigimde 2sinde de simetrik yanmayla baslayan ayni acik yara gibi bir his ve tum ust gogus kismima omzuma yayilan bir sikayetim oldu bu yanma 1 hafta surdu. Sonra omuz beden birlesim yeri sanirim tendonumda hassasiyetle devam etti ve koltukaltimdan asagi ve kolumun ic kisimlarinda hassasiyet kas kisalmasi tarzi hisler, arada harekete bagli batmalar oluyor ust gogus kemigimde igne batmasi hissi gibi ve son olarak yine arada cene bolgesine dogru karincalanma, ayni sekilde ense kokumde sac dibime dogru dokunmayla hassasiyet karincalanma gibi. Yani bogazli giysem bosbol da olsa degdigi yer tahris olmus gibi aciyor batiyor sanki kumas yumusacik olmasina ragmen. Yanma hissi gitti sindibayni alandabbunlar var 1 haftadir. Buna ne sebeptir? Anlam veremedim. Tesekkurler Tesekkurler.
|
|
![]() |
|
Mamocka
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ara 2024 Saat 09:25 |
|
Hocam ek olarak belirtmek istedim, kalcadaki bolgeler de cift tarafli hassas saniyorum. oturdugumda hafif hafif aciyor sinir iltihabi falan mi acaba, bu gecici birsey midir, eklemek istedim tesekkur ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ara 2024 Saat 10:13 |
|
Bir Dahiliye doktoru görsün.
|
|
![]() |
|
Mamocka
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Ara 2024 Saat 12:49 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Ara 2024 Saat 17:13 |
|
Hafif bir anemi durumu var, bu şikayetleri yapamaz.
Diğer değerler normal. Cinsiyetiniz ve yaşınız??
|
|
![]() |
|
Mamocka
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Ara 2024 Saat 22:42 |
|
Yas 33, kadin. Hocam crp 0 gibi bisey cikmis. ccp, anti tpo, ggt degerleri de referans araliginda (bunlari bagisiklikla ilgili olabilir diye yaziyorum) ana sonuclari cikmadi henuz fakat 5 yil once yine cift tarafli bir agri sorunum olmustu o zaman 1:100 zayif pozitif cikmisti ana. Yani sanki kanda romatizmal birsey cikmiyor gibi ama acaba fibromiyalji denen sey olabilir mi ? Fibromiyaljide crp normal sinirda midir?
Bu arada bu deger icin kan ilaci alayim mi? Cok cok cok tesekkurler.
Düzenleyen Mamocka - 14 Ara 2024 Saat 22:48 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Ara 2024 Saat 09:57 |
|
Allodynia!! En fazla; D vitamini eksikliğinde olur. D vitamininizi ölçtürüp bana yazın.
|
|
![]() |
|
Mamocka
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Ara 2024 Saat 10:37 |
|
Siz yazinca Alodini ye baktim tam olarak boyle, kizim opuyor sanki yanagim yanmis gibi aciyor. Tum vucudum degil ama cogu yerim boyle, neyseki ilk gunlere gore daha iyiyim 3 haftayi gecti, kalcam uyluk kemigim biraz kötü... D vit suan 32 ama 10 yil once d vit degerim 4 ile basladim en fazla bu kadar yukseltebildim ! Bu da gordugum en yuksek deger su ana kadar. Bu alodini dedigimiz gecici bir durum mu? Harekete bagli olarak, hafif batmalar da yapar mi bazi hareketlerde ust kolumda omzumda batma oluyor.
Düzenleyen Mamocka - 15 Ara 2024 Saat 10:39 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|