Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Grip mi , Mikrop kapması mı ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Grip mi , Mikrop kapması mı ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
müptela Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 245
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı müptela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Grip mi , Mikrop kapması mı ?
    Gönderim Zamanı: 23 Şub 2025 Saat 03:05
     Dr Bey kızım 2017 doğumlu dün karlı sıcak havuzlu olan yere gittik , muhtemelen orada üşüttü dedik ateş başladı kızımda 39-38.8 seyretti hep başım ağrıyo dedi kendimce kontrol altında tutuyoruz ilaç vermedim . Hal böyleyken sabah ishal ve kusma bir arada başladı aklıma havuzdan mikrop kapmış olabilir mi ? Diye getirdi bu durumda ne yapmalıyız ne olursa şüphelenmeliyim. Hocam dr luk durum var mıdır ? 
Yukarı Dön
müptela Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı müptela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şub 2025 Saat 07:51
  Bugün kızımın kardeşinde de ateş çıktı , büyük kızımın dilini çekip atmaya çalışacağım , kokusu mevcut.
Yukarı Dön
müptela Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı müptela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şub 2025 Saat 10:18

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120921
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şub 2025 Saat 20:01
Cok fazla Turk doktorlarinin etkileri altinda kalmissiniz!!!
1- Usutmekle atesli hastalik OLMAZ! 
2- "Ishal-kusma"; Yedigi/ictigi bir gida/sudan mikrop kapma sonucu olur.
3- Atesli hastaliklar; ya bakterilerle, ya da viruslerle olur. (Sitma gibi paraziter durumlar haric)
4- Bakteri ve viruslerin toplamina, "MIKROP DENIR"
5- Denizden veya havuz dan ASLA mikrop kapilamaz!! Bu konu ile ilgili yazilarimi okuyun. 
Yukarı Dön
müptela Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı müptela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2025 Saat 01:29
  Dr Bey gece kalktı burnu kanamıştı kızımın genelde burnu kanar ama hastalık ve ateşte olunca kan ağzınada girmiş fakat beni düşündüren ise midem ağrıyo dedi kusmaya çalıştı ve kahve peltesi karışık kanlı kustu hematemez olabilir mi diye tedirgin oldum ne yapmalıyım devam ederse diye korkuyorum Disapprove
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120921
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2025 Saat 08:05
Hematemez olsa, arkadan gelen kakalar "katran siyahi" renkte olur. 
Belli ki burun kanamasina bagli.
Yukarı Dön
müptela Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı müptela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2025 Saat 08:29
  Hocam beni endişelendirende bu bugün kaka henüz yapmadı ama dün yaptığında rengi siyahtı çamur gibiyd anne dedi , ben görmedim şuandada hafif karnım ağrıyo diyo hali çok kötü değil iştahı az ama yemek yiyor , ateşi yok şuan ne yapmalıyım Dr Bey hangi durumda endişelenmeliyim. Ve tavsiye edeceğiniz dr var mıdır bu konuda 
Yukarı Dön
müptela Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı müptela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2025 Saat 08:59
  Kakasını takip mi etmeliyiz ? hangi durumda hastaneye gidin dersiniz Dr Bey , bu konuda tavsiye ettiğiniz dr var mıdır İstanbul Anadolu yakasında ikamet ediyoruz. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.