Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Meyve Püresi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumMeyve Püresi

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
PIRILTI Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 11 Mar 2008
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 73
Mesajın Direkt Linki Konu: Meyve Püresi
    Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2008 Saat 09:56
Merhaba Kadir Bey, öncelikle aydınlatıcı bilgileriniz için size çok teşekkür ederim. Benim sorum ise meyve püresi ile ilgili... Kızım kendisi 13 aylık fakat ne meyve suyu içiyo ne de meyvenin kendisini doğru düzgün yiyor. Bizde çeşitli meyvelerden elma armut muz kuru kayısı kuru üzüm vs hepsini bir suyla düdüklü tencedere pişirip meyve püresi yapıyor ve muhallebisine falan katarak yediriyoruz ama meyvelerin çelik tencerede pişirilmesinin vitamin değerinin düşürdüğünü duydum ne kadar doğrudur bilgi verirseniz sevinirim.
 
Şimdiden teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120162
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2008 Saat 10:57
Pişirmekle C- vitamini yok olur. Sadece B grubu vitaminler ısıya dayanıklıdır.  Nasıl pişirirseniz pişirin, ısı ile C vitamini gider. Sabırla meyvaların kendilerini yedirmeye bakın, eğer hiç yemiyorsa bir vitamin şurubu kullanabilirsiniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.