Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Karın ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Karın ağrısı

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Halek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye


Kayıt Tarihi: 21 Mar 2007
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 175
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Halek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Karın ağrısı
    Gönderim Zamanı: 5 Saat 7 Dakika önce Saat 19:01
Kıymetli hocam, sağlığınıza duacıyım .

Oğlum 5 yaş, 15 kg ( uzun zamandır aynı) 108 cm boyunda 1600 gr doğmuş bir çocuk.  İki aydır sık sık sümüklü öksürüklü hastalıklar gecirdi suan da burun yıne arada doluyor ve aralarda öksürüyor. Benım soracagım, bir süredir yemek sırasında ve sonrasında karnım agrıyor dıyor. 1 ay kadar once kabızlık da olmuştu üç gün gibi çıkamamıştı ağrı çekmişti epey.  Karnından sesler de geliyor zaman zaman. Bu karın agrısı lafı bitmiyor.yemek yemeye başladı mı ağrıyor şfı da peşinden geliyor.  Agrıyınca tuvalete gidiyor az bırsey yapıyor sonra azaldı dıyor sonra yenıden agrıyor dıyor vs  boyle psikolojik olarak yorucu seyler. Beslenmesi de cok iyi değil. Onceden yumurtasını yerdı sonra bir yumurtanyıyınce mıdem bulanıyor demeye başladı yemiyor artık. Genelde krep, makarna, gibi unlu seyler genelde. Ne dersiniz hocam?


Düzenleyen Halek - 4 Saat 9 Dakika önce Saat 19:59
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.