|
boğaz ağrısı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
anneoluncx
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 20 Ara 2018 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Puanlar: 265 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: boğaz ağrısıGönderim Zamanı: 4 Saat 1 Dakika önce Saat 21:54 |
|
Merhaba değerli hocam oğlum 14 yaş lgs öğrencisi çok sık hastalanıyor. yaklaşık bir aydır burnu tıkalı hep ağzı açık uyuyor.ne yaptıysak geçmedi pazar günü de boğazda yanma ile başlayıp yutkunmada özellikle artan boğaz ağrısı ve boğuk öksürükle devam ediyor. Ballı limon buhar cold mix fayda etmedi ateş yok ama ağız kokusu ve dilde pas var. Artık sınav motivasyonunu da çok etkiliyor . Ne yapalım hocam yardımınıza ihtiyacımız var ?
Ayrıca sosyal medyada fenomen bir çocuk doktoruna denk geldim Bu tarz şikayetler de alerji -reflü - geçirgen bağırsak olabileceğinden bahsediyordu . Antienflamatuar beslenme öneriyordu . bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 121206 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 2 Saat 58 Dakika önce Saat 22:57 |
|
" Ayrıca sosyal medyada fenomen bir çocuk doktoruna denk geldim
Bu tarz şikayetler de alerji -reflü - geçirgen bağırsak olabileceğinden bahsediyordu . Antienflamatuar beslenme öneriyordu . bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Ne düşüneceğim!! Tam bir şarlatan soytarı. "Antienflamatuar beslenme" de neyin nesi imiş! Siz hiç bu soytarı doktorların, Grip teşhis ettiklerini gördünğüz mü? 2006'dan 2020'e kadar her öksürene Astım diyorları. Ben dillerini münasip bir yerlerine sokunca, bu tarihten sonra; "Zatürre" demeye başladılar. Bu seferde, Zatürre (KPA) aşılı çocuk nasıl zatürre oluyor diye tekrar diileri yerine sokunca demek ki, şimdi de bu soytarılığa başladılar. Çok okumanız lazım. Hem ilk sayfadaki Yazarlar kısmındaki makale listeme bir göz atın ve ilgileri önecelikle okuyun. Sonra da; Forumdaki yazıları, 1. sayfadan itibaren okuyun.
|
|
![]() |
|
anneoluncx
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 20 Ara 2018 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Puanlar: 265 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 2 Saat 10 Dakika önce Saat 23:45 |
|
Hocam zaten yaklaşık 10 yıldır sizi takip ediyor okuyorum.
oğlum 14 yaşında tam bir ergen be ergenlik sınav sitresi ile de birleşince zorluyor bizi . boğazım çok ağrıyor ilaç kullandırmıyorsun doktora götürmüyorsun ağrıyı çeken benim diye çatışıyor benimle yarın deneme sınavı var boğaz ağrısı ve halsizlik yüzünden hiç ders çalışamadı direk yattı dememe kötü geçerse beni suçlayacak kesin. doktora gitsek antibiyotik garanti. Ama ateş yok .cold mix buhar ballı limon da rahatlatmadı. Ne yapayım ben?
Düzenleyen anneoluncx - 2 Saat 8 Dakika önce Saat 23:47 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|