ACİLL( Su Çiçeği )
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=28465
Tarih: 16 Eyl 2025 Saat 13:35
Konu: ACİLL( Su Çiçeği )
Mesajı Yazan: yld
Konu: ACİLL( Su Çiçeği )
Mesaj Tarihi: 30 Oca 2011 Saat 20:05
MERHABA KADİR BEY, 5 YAŞINDAKİ OĞLUMUN SIRTINDA KIRMIZI LEKELER BELİRDİ. ACİLE GÖTÜRDÜK, SU ÇİÇEĞİ OLABİLİR DEDİ ERTESİ GÜN İÇİN ÇOCUK DR. UNA YÖNLENDİRDİ. 45 GÜNLÜK Bİ BEBEĞİM VAR. NE YAPMALIYIM? TEŞEKKÜR EDERİM.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 31 Oca 2011 Saat 22:29
Eğer anneden "Suçiçeği" ne karşı antikor aldı ise, bebekte Suçiçeği olmaz.. Ama emin olamadığımız için, siz genede ikisini aynı ortama sokmayın. Oğlunuzun Suçiçeği aşısı yokmu idi???
|
Mesajı Yazan: yld
Mesaj Tarihi: 01 Şub 2011 Saat 13:15
KADİR BEY AŞISI VAR, ŞU ANDA DA HAFİF ATLATIYOR. 2 GÜNDÜR DE AYNI ORTAMDALAR. BEN SU ÇİÇEĞİNİ GEÇİRDİM. GALİBA BEBEĞE GEÇMEYECEK. BUNDAN SONRA GEÇME İHTİMALİ OLABİLİR Mİ? KADİR BEY SİZDEN ALLAH RAZI OLSUN,SİZİN GİBİ Bİ DOKTORU BİZDEN MAHRUM ETMEDİĞİNİZ İÇİN. ALLAH SİZİN DE ZOR ZAMANLARINIZDA YARDIMCIIZ OLSUN.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Şub 2011 Saat 15:59
Abinin döküntüleri kabuklanmaya başladığında bulaşıcılık biter..
|
|