Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

lutfen yardım bu cocuga ne oldu?_(anne sütü)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=11613
Tarih: 16 Şub 2026 Saat 01:56


Konu: lutfen yardım bu cocuga ne oldu?_(anne sütü)
Mesajı Yazan: sofialoren
Konu: lutfen yardım bu cocuga ne oldu?_(anne sütü)
Mesaj Tarihi: 14 Kas 2008 Saat 23:56
dr bey merhabalar aylık hem kendı ozel doktoru hemde saglık ocagına duzenlı kontrole gıdıyoruz.bebegım henuz 2,5 aylık.boyu 58 kılosu 6140 kg.her ay 1400 1500 kg arası alırdı ama bu ay sadece 980 gr almıs dogumunun 10. gununden ıtıbaren kolık eslıgınde gaz sancısı problemımız var.neredeyse ac gezdım basım donene kadar sırf ona gaz yapmasın dıye.metsıl saab sımplex neo baby ekstradan hem kendım hem ona rezene anason cayları ıcmemıze ragmen gaz sancıları bıtmek bılmedı.eskıden yanı gecen aya kadar gazını cıkardıgında yanı kakasını yaptıgında susar bıraz rahatlardı bunuda benı emerek yapardı.ama sımdılerde sureklı ama sureklı aglıyor benım basım komsuların bası catlıyor cocukla ıletısım kuramıyorum altını acınca banyo yaptırırken susar keyıflenırdı ama sımdı asla hıcbırseyden zevk almıyor yer gok sema nerde bulursam sallıyor gezıdırıyor ozel salıncak muzık vs vs hıcbırsey onu mutlu etmıyor doymuyormu acaba dıye mama yaptık ı ıh kabul etmıyor benıde artık zorla emıyor bu odum patlıyor emmeyecek artıık dıye daha cok kucuk en azından 6 ay emsın ıstıyorum gunde en az 3 kez yapardı artık gun atlıyor ya hıc yapmıyor yada 1 2 kez falan yesıl veya altın sarısı rengınde ıshal yapıyor.fıtıl denedım onuda atıyor hıcbır sekılde rahatlatamıyorum.bugun dr a gıttık kontrole haftaya takrar getırın dedı sutunuz yetmıyor olabılır dedı.ama sutum kaynıyor fıskırıyor bosa akıtıyor emmıyorkı ne oldu bu cocuga dr bey neolur bı careyım?



Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Kas 2008 Saat 20:58
Sizin çocuk aşırı yemekten çatlıyacak, haberiniz olsun...
Yeşil kaka= çok emmek.
Biraz meme aralarını açın ,en az 3 saat ara olsun... Gazını iyi çıkarın.Gazını iyi çıkarmazsanız, çok hıçkırık tutar, alttan çok pırt yapar..
Her ay 1400- 1500 g. alması nedemek????


Mesajı Yazan: sofialoren
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2008 Saat 14:05
tesekkurler dr bey sıze bısı daha soylıycem ınanamayacaksınız kendı dr u muayene ederken agzına soktugu tahtayı kemırıyo sutunuz yetmıyo dıye ekstra bırde mama verdı ama zaten cocuk doyuyor demekkıkı ıcmedı mamayı bu velet edepsızlıgınden aglıyo ozaman ac mac degıl cok yedıgı ıcın rahatsızlanıyo yazdıgınızdan anladıgım kadarıyla dogrumudur?


Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2008 Saat 16:17
Aynen öyle, saf anne sütüne devam... Sakın ilave bir şey vermeyin.


Mesajı Yazan: sofialoren
Mesaj Tarihi: 17 Kas 2008 Saat 11:20
pekı dr bey cok sagolun Smile



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat