Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sümüksü ve peynir kesiği kaka

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=38006
Tarih: 14 Ara 2025 Saat 08:16


Konu: sümüksü ve peynir kesiği kaka
Mesajı Yazan: agiba
Konu: sümüksü ve peynir kesiği kaka
Mesaj Tarihi: 07 Mar 2013 Saat 09:37
doktor bey öncelikle kolay gelsin, bebeğim 4. ayında sütüm yetersiz olduğu için mama takviyesi de kullanıyorum (sadece anne sütüyle besledim ilk ay aylık 450-500 gr civarı alınca mama takviyesine başladık) son 3 gündür kaka miktarı arttı, günde 5-6 defa oluyor önceden günde 2-3 tü, dünden beri  de  kakasında top top parçalar (peynir kesiği topları gibi) ve yoğun sümüksülük görüyorum, bazen de  çağla yeşili renginde oluyor. doktoruna sorduğumda geçici bir şey olabilir ancak içinizin rahat etmesi için tahlil yaptırabilirsiniz, virüsle alakalı bir durum çıkarsa tedavi başlarız dedi.
kaka sayısı artınca ilk 2 gün geçer diye bekledim ancak dün peynir kesiği kıvamı ve sümüksü dışkıyı görünce biraz teşlaşlandım, ateşi yok çok şükür şuanda
sizin de fikrinizi almak istiyorum ne yapmalıyım?
şimdiden teşekkürler....
 



Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Mar 2013 Saat 19:09
Cok yediginden oluyor, zorlamayin, ogun aralarini acin... Hasta olanlarda, kilo kaybi olur, sizinkisi asiri kilo aliyordur.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat