Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ateş ve öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumateş ve öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burcuca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 17
Mesajın Direkt Linki Konu: ateş ve öksürük
    Gönderim Zamanı: 11 Oca 2012 Saat 15:09
hocam merhaba 1 aydır geçmeyen öksürük burun akıntısıyla uğraşırken şimdide 2 gündür 39 larda seyreden ateş başladı ve aile hekimine götürdüm oğlanı.doktor ciğerlerini dinlediğinde yavaş yavaş aşağıya inmeye başlamış dedi ama ben bu zamana kadar öksürük şurubu v.s. hiçbirşey kullanmadım sadece ballı limon. sizin sayenizde 1 yıldır hiç antibiyotik bile kullanmadım oğlum 5 yaş 2 aylık zimaks , asist, iliadin sprey ve dolven yazdı dr. ateşi 38,5 geçince dolven  veriyorum ama diğerlerini kullanmadım daha size bir danışmak istedim ne yapmalıyım hocam kullanayım mı ilaçları

Düzenleyen burcuca - 11 Oca 2012 Saat 15:17
Yukarı Dön
burcuca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 17
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2012 Saat 15:15
hocam birde 10 aylık oğlum gayet güzel yiyen bir bebek fakat günde 5-6 defa kaka yapıyor bu ay sadece 200 gr almış ama doğduğundan beri böyle hep bezi kakalı acaba bu yüzden mi kilo alamıyor diğer cvp larınızda okudum festal drajeden bahsetmişsiniz bizde acaba kullanabilirmiyiz ?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118680
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2012 Saat 20:52
"-yavas-yavas asagi inmeye baslamis-" diye bir durum yok. Zaturre ya vardir, yada yoktur, sacmaliyorlar.Muayene edemedigim icin , bir sey soylemem zor. Ama bir kan sayimi yaptirirda WBC degerine bakarsak, soyleyebiliriz. WBC dusuk cikarsa antibiyotik gerekmez. Asist kullanirsaniz, bronslarda daralma ve hiriltilari baslayacak haberiniz olsun. 10 aylikta 200 gram almasi iyi, hastalik da sik kaka yapmasina sebep olabilir, biraz bekleyin.  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.