Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - geçmeyen hırıltı geçmeyen balgam
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgeçmeyen hırıltı geçmeyen balgam

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
SELİM Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesajın Direkt Linki Konu: geçmeyen hırıltı geçmeyen balgam
    Gönderim Zamanı: 06 Haz 2012 Saat 15:15
broşiolit başlığıyla size mesaj yazmıştım.tavsiyelerinize uyuyoruz.ama hiç değişiklik olmadı.hatta uyurken boğazındaki balgamdan dolayı tıkanıyor kendini ordan oraya atıyor.eşimin baskısıyla yeniden doktora gittik.doktor ciğerlerinde bişey olmadığını gripten dolayı boğazında balgamın olduğunu atamadığını söyledi.asist ve peditus verdi.eşime sakın peditus alma dedim.eve gelince sizin eski mesajlarda asist için ciğerlerde spazm yaptığını yazdığınız gördüm.doktor asist öksürtecek ve balgamı attıracak diyor.sizin fikirleriniz çok önemli benim için sizce bu durumda ne yapmalıyız?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 121297
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2012 Saat 19:10
Biraz daha sabredin. Doktorunuz en azindan sacmalamamis, dogrusunu soylemis. Biraz daha cekeceksiniz. Sicak su buhari biraz rahatlatir. Sakin o iki surubu da kullanmayin. Dediklerime aynen devam edin, Gribin tedavisi yoktur. Suresini tamamlamadan asla iyilesmez. Sarlatanlarin verdikleri Kortizonlu sprey ve Astim ilcalarinin sagladigi  2-3 gunluk sahte iyilik haline aldanmayin. O islerin sonu husrandir. O kazigi yiyen hastalarin maillerini de okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.