|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hacizade ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2008 Konum: Sanliurfa Durum: Aktif Değil Puanlar: 172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 May 2015 Saat 21:05 |
MErhaba DOktor BEy,
Kİzim Reyyan dort ayini tamamliyor.2. gribi atlatmaya calisiyoruz. YUksek ates vardi 24 saat kadar.ATesi dusurmedigim icin olcmedim hic-sicak banyo ve terletme yoluyla atlattik derken sesi kisildi.cok aglak bir bebek degil.ciyaklamadi. bu ses niye kisildi derken larenjit diye bir hastalik duydum. eski maillerinizi de okudum.burun tikanik surekli aciyorum akinti koyulasti. ama hastaligin ucuncu gununde ses kisikligi hiriltili oksuruk basladi.balgam cikarmaya calisiyor.bogazda hirilti var. emziriyorum ek olarak da ihtiyac duydukca mama takviyesi.basit grip ile balgamli oksuruk gibi gdi bana. nefes darligi seklinde tikaniklik yok.o halde decorta gerek te yok mu? yapmam gereken birsey var mi sabirla gecicek mi dersiniz.... tesekkurler
Düzenleyen hacizade - 22 May 2015 Saat 21:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Decort icin: Havlar tarzda oksuruk olmasi gerekir.
sizinklisi Grip... Grip icin anlattiklarimi uygulayin. |
|
![]() |
|
hacizade ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2008 Konum: Sanliurfa Durum: Aktif Değil Puanlar: 172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey; galiba larenjitti atlattigimiz. Oksuruk havlamaaya benZIORdu ama surekli ve rahatsiz edici olmadigindan ustune dusmedim. fakay simdi horlar gibi bir hirilti kaldi genzinde. Burun temiz. Oksuruk yok.Gecicek mi bu da? Yoksa birseyin habercisi olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 hafta-10 gun icersinde bu "Grip safhasi" da gecer.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|